Acasă Dorel Marcel Boloş, un alt ministru care are impresia că dacă beculește cu led, economisește: ”Lucrăm la lumină naturală, nu folosim liftul”

Marcel Boloş, un alt ministru care are impresia că dacă beculește cu led, economisește: ”Lucrăm la lumină naturală, nu folosim liftul”

0
348

Guvernanții trebuie să fie un exemplu pentru români”. O spune chiar premierul ”liberal”, agramatul Nicolae Ciucă, care somează miniștrii să vină cu un plan pentru reducerea consumului de energie.

Suntem într-o clădire verde, ale cărei consumuri energetice sunt gestionate într-un sistem centralizat, avem pierderile de căldură minimizate, clădirea este reabilitată termic.

În plus, am luat măsura utilizării luminii naturale pentru iluminarea birourilor pe timp de zi, cu geamuri mari şi lumină naturală. Corpurile de iluminat sunt optimizate din punct de vedere energetic.

Cât putem lucrăm la lumină naturală, ca să asigurăm un consum eficient şi raţionalizat de energie electrică.

Toată dotarea este recentă, din fonduri UE şi aparatele nu au consumuri energetice exagerate.

La intrarea în clădire există un set de recomandări pentru colegi, de la folosirea corpurilor de iluminat pe timpul programului de lucru până la recomandările care ţin de aerisirea clădirilor.

În birou, sunt 25 de grade, o temperatură mai mult decât benefică pentru a asigura un mediu de lucru corespunzător, aerul condiţionat nu este pornit„, a spus ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Progresistul Nicuşor Dan, taie țeava: ”Am oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţii primăriei ca să facem economie”

Primarul progresist al Mucureștilor, Nicușor Dan, a oprit apa caldă la Primărie ca să facă…