Acasă Dorel Ministrul Mediului Alexe recidivează, el și George Scripcaru surprinși fără mască în spaţiu public închis

Ministrul Mediului Alexe recidivează, el și George Scripcaru surprinși fără mască în spaţiu public închis

0
223

Ieri, singurele imagini și comentarii pe care le vedeam la televiziuni, în buclă, până la obsesie și până la epuizare, au fost cele cu nefericiții ”ghiorlani” de la PSD, Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, singurul care a îndrăznit să îi deranjeze și inconforteze pe băieții cu obraz fin de la PNL, a fost Mircea Badea în emisiunea deja consacrată ”În gura Presei”.

Reiterăm și noi aici, scârbiți de ipocrizia pandemică și de dubla măsură deja insuportabilă în România: de ce într-o parte, la cei de la PSD am văzut poliție, amenzi, scandal, frăsuială și mediatizare și la cei de la PNL nu?

În timp ce numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus creşte în România de la o zi la alta, iar premierul Orban susţine că românii vor trebui să poarta masca de protecţie atâta timp cât va fi necesar, primarul Braşovului, George Scripcaru, și ministrul Mediului, Costel Alexe, sfidează măsurile de protecție individuală, potrivit brasovstiri.ro.

De altfel, Costel Alexe nu este la prima situație de acest fel. În urmă cu câteva zile, la Iași, el a participat, alături de 100 de liberali, la o ședință într-o sală, unde nici el, nici ceilalți, nu au respectat distanțarea și purtarea măștilor.

Cei doi au fost fotografiați, luni, la Aula Universității Transilvania, în spațiu închis, fără măști de protecție.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ludovic Orban ieri: ”Pare că am oprit creşterea cazurilor noi de Covid”, azi 1378 de cazuri noi

După ce ieri, aflat într-o vizită în Valea Jiului, premierul Ludovic Orban ne spunea plin …