Acasă Dorel ”Mucușor” Dan, ademenește la vaccinare românii, cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Mucureşti

”Mucușor” Dan, ademenește la vaccinare românii, cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Mucureşti

0
195

Românii care se vor vaccina anti-COVID-19, marţi, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției, vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, a anunţat Primarul general al Capitalei, neomarxist liberalul Nicuşor Dan.

Românii, ademeniţi la vaccinare cu bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a anunţat că românii care se vor vaccina anti-COVID-19, marţi, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București.

Toți cei care se vor vaccina anti-COVID-19, marţi,, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București. Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, a postat Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Tovarășul Iohannis, anunță noi succesuri: ”Succesul campaniei se vede în reducerea dorinței de vaccinare”

Tovarășul Klaus Iohannis, susține în continuare că în România campania de vaccinare a fost…