Acasă Dorel ”Mucușorul” se dă victima unui grup conspiraționist menit să îl urmărească și denigreze, după ce a traversat prin loc nepermis cu fetiţa în braţe

”Mucușorul” se dă victima unui grup conspiraționist menit să îl urmărească și denigreze, după ce a traversat prin loc nepermis cu fetiţa în braţe

0
205

Inconștientul, tălâmbul și incompetentul Primar general al Capitalei, Nicuşor ”Plicușor” Dan, se revoltă după valul de critici la adresa sa: ”Am greşit, dar faptul că un sindicat al poliţiştilor promovează filmarea arată că am deranjat un grup de interese”.

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a fost surpins luni în timp ce a traversat printr-un loc nepermis, când traficul era aglomerat și mașinile circulau cu viteză, având-o în braţe pe fiica sa şi vorbind şi la telefon.

Primarul general al Capitalei, a recunoscut că a greşit, într-o postare pe Facebook, după ce a fost filmat în timp ce traversa prin loc nepermis, cu fetiţa în braţe şi vorbind la telefon, o stradă aglomerată din Bucureşti.

Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.

Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese„, a fost reacţia lui Nicuşor Dan.

Totuşi, mulţi dintre cei care îl urmăresc pe reţeaua de socializare l-au ironizat în comentarii.

Mai mult, unii dintre ei i-au explicat primarului general că singura căreia trebuie să îi ceară scuze este fiica sa.

Eu asta am remarcat, faptul ca ai fost filat dupa toate regulile Mafiei„, a comentat Dana Hering.

Ați pus în pericol viața fiicei dvs, ei trebuie să vă cereți scuze nu noua„, a scris şi Francisca Nicoleta Doroșenco.

Sindicatul Europol, a publicat marți seară înregistrarea video care îl arată pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, în timp ce încalcă legea, iar în postare se arată că acesta îi dă un exemplu greşit fiicei sale.

Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan își protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”, a transmis Sindicatul Europol.

Deşi recunoaşte că a greşit, Nicuşor Dan pare să treacă foarte uşor peste acest aspect şi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, susţine că gestul sindicatului Europol arată că edilul ar fi ”deranjat un grup de interese”.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Penibilul ”Mucușor cuib de ciori” Dan, intenționează să introducă taxa de poluare în București, taxă pentru care o critica pe Firea

Nicușor ”Plicușor” Dan, intenționează să introducă taxa de poluare pentru care o blama pe …