Acasă Dorel Nuntă în vremuri de pandemie și carantină

Nuntă în vremuri de pandemie și carantină

0
0
642

Dorelul, poate să fie și repatriatul de voie de nevoie, el nu e doar meltean, e și nătâng, limitat, ignorant și nesimțit, mai e și periculos, penal și injurios! Pentru că lui Dorel întotdeauna ”i se rupe”, el cunoaște foarte bine situația și știe el mai bine, autoritatea și legile statului îi repugnă, prin urmare le ignoră arogant, ostentativ și zeflemitor!

Nuntă în plină epidemie de coronavirus. Mascații au intervenit pentru a evacua cei 300 de invitați, mulți dintre ei aflați în izolare sau carantină

Cum tradiția se respectă indiferent de situație, câteva zeci de romi din Videle, judeţul Teleorman s-au deplasat cu surle și trâmbițe în localitatea argeşeană, cu gândul să ia mireasa. Nu a contat nici măcar faptul că mulți dintre cei prezenți la fericitul eveniment, proaspăt întorși din țări precum, Italia, Spania sau Germania, puternic afectate de COVID-19, erau plasați în carantină sau izolare la domiciliu.

Din păcate pentru nuntași, intrarea alaiului de maşini în sat a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale primăriei, astfel că informaţia a ajuns în scurt timp la cunoştinţa autorităţilor. Ba mai mult, deranjați de gălăgia din sat, vecinii au reclamat totul prin apel la numărul de urgență 112.

Petrecerea a fost întreruptă de mascați. Nuntașii plecați din carantină sau izolare riscă amenzi drastice.

Așa se face că întreaga curte fără gard a petrecăreților s-a umplut imediat cu echipaje de poliţie și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi forţe ale Jandarmeriei Argeş. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit aproximativ 100 de scaune, dar și mese amenajate ca pentru o mare petrecere, în timp ce maşinile teleormănenilor erau parcate în afara părţii carosabile.

După ce le-au explicat romilor că astfel de evenimente sunt strict interzise în contextul epidemiei de coronavirus, polițiștii au acționat pentru eliberarea zonei şi dispersarea invitaților. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că mulți dintre aceștia figurau în bazele de date ale autorităților ca fiind izolați sau în carantină.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

”Ministra” Alina Gorghiu, vorbește cu picioarele limba română: ”Acum avem varianta de feminin la ministru, în dicționarul ORTOPEDIC și ortografic”, DOOM

Facebook 144 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Liberala” Alina Gorghiu, vorbește…