Acasă Dorel PNL își pierde simțul ridicolului, îl declară nul

PNL își pierde simțul ridicolului, îl declară nul

0
0
838

Astăzi pare că a fost ziua gafelor în serie la PNL, ziua lui Dorel liberalul. După mininstrul videochatist Stroe în chiloți, a urmat Ludovic Orban cel ce plantează copaci deja plantați! Mediocritate, fușereală, incompetență, gafe, ridicol, penibil, brambureală, cu tot ce ne-a obișnuit administrația PNL în ultimele luni.

Ludovic Orban a fost invitat să planteze un copac la Muzeul Naţional „Brătianu”, cu ocazia sărbătoririi a 145 de ani de la înfiinţarea PNL. Premierul a observat, însă, că ştejarul era deja plantat.

Şeful Executivului a fost protagonistul unor imagini comice în timpul vizitei pe care a efectuat-o duminică la Muzeul Naţional „Brătianu” din localitatea Ştefăneşti din Argeş.

Ludovic Orban a fost invitat să planteze un copac în curtea Conacul Brătienilor de la Florica.

Organizatorii doar decopertaseră pământul din jurul tulpinii copacului pentru a crea impresia că Orban plantează arborele.

Prezent la Muzeul Naţional „Brătianu, Ludovic Orban a spus că „românii vor avea un loc unde să se întâlnească cu istoria„.

Am o mare satisfacție sufletească că pot să fiu azi prezent, aici, la un moment important, în locul unde s-a făcut istorie. Vreau ca acest moment să fie și un moment de continuitate în zidirea unei Romanii puternice„, a spus premierul Orban.

Premierul Ludovic Orban a participat, duminică, la inaugurarea Muzeului Naţional „Brătianu” care are sediul în Vila Florica, fosta reşedinţă a familiei Brătianu din Ştefăneşti. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

”Ministra” Alina Gorghiu, vorbește cu picioarele limba română: ”Acum avem varianta de feminin la ministru, în dicționarul ORTOPEDIC și ortografic”, DOOM

Facebook 144 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Liberala” Alina Gorghiu, vorbește…