Acasă Dorel Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat la bac examenul la limba română

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat la bac examenul la limba română

0
1,205

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea în vârtă de 42 de ani, a susținut luni, 22 iunie, proba scrisă la Limba si Literatura Română în cadrul examenului de ”maturitate” 2020, căci conform cu propriile declarații, acesta a avut nevoie în ultimii 24 de ani, ”de pregătire”. Nu putem să sperăm decât că ultimii 24 ani i-au fost suficienți, spre exemplu, la fizică putea să ia meditații de la șeful partidului, domnul președinte Klaus Iohannis, bine că nu a fost cazul!

Acesta a și picat la disciplina respectivă, la care ar fi luat doar nota 3.60. Ce mai caută acest specimen, acest analfabet, acest corijent, vicepreședinte PNL Vrancea, ce mai caută în partidul de docți și de valori, ce mai caută în PNL?

Aceștia sunt semianalfabeții și analfabeții funcționali, valorile, intelectualitatea cu care se laudă liberalii, cu care vor să aducă un suflu nou în România, un plus de valoare pe scena politică? Cu astfel de specimene Veorica părea că vă dă clasă în campania electorală pentru prezidențiale” Nu găsiți? Ipocriți de mucava ce sunteți! Aceasta este România Educată cu care le dădeați românilor în cap?

Tinel Gheorghe, colegul de partid apreciază ”perseverența” acestui. Perseverența inculturii și analfabetismului bate cu mult unele cazuri mult blamate de ipocriții liberali la PSD

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ludovic Orban ieri: ”Pare că am oprit creşterea cazurilor noi de Covid”, azi 1378 de cazuri noi

După ce ieri, aflat într-o vizită în Valea Jiului, premierul Ludovic Orban ne spunea plin …