Acasă Dorel Prim-vicepreședintele PNL Vrancea susține Bacalaureatul la 42 de ani: „Am avut nevoie de pregătire”

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea susține Bacalaureatul la 42 de ani: „Am avut nevoie de pregătire”

0
339

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea în vârtă de 42 de ani, a susținut luni, 22 iunie, proba scrisă la Limba si Literatura Română în cadrul examenului de ”maturitate” 2020, căci conform cu propriile declarații, acesta a avut nevoie în ultimii 24 de ani, ”de pregătire”. Nu putem să sperăm decât că ultimii 24 ani i-au fost suficienți, spre exemplu, la fizică putea să ia meditații de la șeful partidului, domnul președinte Klaus Iohannis!

Aceștia sunt semianalfabeții și analfabeții funcționali, valorile, intelectualitatea cu care se laudă liberalii, cu care vor să aducă un suflu nou în România, un plus de valoare pe scena politică? Cu astfel de specimene Veorica părea că vă dă clasă în campania electorală pentru prezidențiale” Nu găsiți? Ipocriți de mucava ce sunteți! Aceasta este România Educată cu care le dădeați românilor în cap?

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, iar luni dimineaţă a participat la proba scrisă de Limba şi literatura română, fiind printre cei peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţ din promoţiile anterioare înscrişi la examen.

În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a luat loc luni dimineaţă în bancă, alături de cei mai proaspeţi absolvenţi, la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, participând la proba scrisă la Limba şi literatura română. Daniel Moroşanu a absolvit în anii ’90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit şi liceul, la seral.

Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate“, a declarat Daniel Moroşanu.

Între timp, acesta a absolvit şi o şcoală de tehnicieni silvici, fiind condiţionat de diploma de bacalaureat pentru a obţine un post în domeniu. Asta dacă între timp nu va reuşi să devină primar al comunei Vidra, după eşecul din anul 2016, când a fost nevoit să se mulţumească doar cu statutul de consilier local.

Daniel Moroşanu este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia cât timp Ştefan a fost deputat.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ludovic Orban ieri: ”Pare că am oprit creşterea cazurilor noi de Covid”, azi 1378 de cazuri noi

După ce ieri, aflat într-o vizită în Valea Jiului, premierul Ludovic Orban ne spunea plin …