Acasă Dorel Primarul ”Mucureştiului” nu a putut intra în clădirea Guvernului unde avea o întâlnire cu premierul demis Cîţu, căci acolo este nevoie de certificat verde

Primarul ”Mucureştiului” nu a putut intra în clădirea Guvernului unde avea o întâlnire cu premierul demis Cîţu, căci acolo este nevoie de certificat verde

0
809

Întâlnirea dintre premierul dems Florin Cîţu şi primarul Capitalei, Nicuşor ”plicușor” Dan, care trebuia să aibă loc joi, nu s-a mai ţinut, pentru că edilul nu are certificat verde.

Primarul Bucureştiului urma să meargă în clădirea Guvernului, acolo unde este nevoie de certificat verde.

Întrebat de presă dacă are certificat verde, edilul a spus că nu.

Nu am în momentul acesta, dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici„, a spus, joi, edilul Nicuşor Dan.

Obiectul discuţiei dintre cei doi îl făcea subvenţia la căldură.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a fost bolnav de COVID şi nu este vaccinat.

În luna mai a acestui an, edilul Capitalei a fost bolnav de COVID şi a spus că nu s-a vaccinat apoi.

Primarul general al Capitalei și premierul s-au întâlnit, joi, la sediul PNL, deși întrevederea urma să aibă loc la Palatul Victoria.

Nicușor Dan afirmă că nu are certificat verde „în momentul acesta”, dar „nu asta a fost problema”. „Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici„, a spus edilul.

Nicușor Dan nu s-a vaccinat împotriva COVID: ”O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine”.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Acesta a declarat că va lua decizia de a se vaccina în momentul în care medicul îi va spune să o facă.

Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai.

Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a anunțat, pe 19 aprilie, că fetița sa a ieșit pozitivă la testul COVID-19.

Fetița mea, Aheea, a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor„, scria Nicușor Dan pe Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Hashtagistul Tudor Chirilă, un nou atac la Klaus Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un discurs anti PSD, a dat speranţe oamenilor”

Hashtagistul Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un d…