Acasă Dorel Rezistacul pomanagiu și ipocrit, Chirilă, atac la Firea, fostul Primar General al Capitalei: ”Situația lăsată de ea în București, e mai mult decât dezastruoasă”

Rezistacul pomanagiu și ipocrit, Chirilă, atac la Firea, fostul Primar General al Capitalei: ”Situația lăsată de ea în București, e mai mult decât dezastruoasă”

0
729

Rezistacul pomanagiu și ipocrit, Tudor Chirilă, atac la Gabriela Firea, fostul Primar General al Capitalei: ”Situația lăsată de ea în București e mai mult decât dezastruoasă”.

Tudor Chirilă a declarat, că nu mai vrea să audă de Gabriela Firea. Putem presupune doar, că la standardele ”artistului”, Mucușor plicușor Ban, se pretează mult mai bine (N.r)

Hashtagistul a spus, că la alegerile trecute, l-a votat pe Nicușor Dan pentru că nu consideră că Gabriela Firea a făcut ceva pentru București.

Eu nu îmi doresc ca Gabriela Firea să fie primar vreodată! Pentru acest lucru am votat cu altcineva data trecută. L-am votat pe Nicușor Dan pentru că nu consider că Gabriela Firea a făcut ceva în acest oraș. Îmi mențin acest punct de vedere în legătură cu Gabriela Firea”, a spus Tudor Chirilă într-un interviu.

Situația lăsată de Gabriela Firea în București este mai mult decât dezastruoasă!”, a mai spus Tudor Chirilă. Cântărețul a adăugat că Gabriela Firea ”și-a adus foarte mulți oameni în Primăria București pe care i-a angajat”.

Când era primar, Gabriela Firea nu era preocupată de cultură. Era preocupată ca, prin cultură, să-și asigure niște voci care să o sprijine electoral. Vă aduceți aminte de scrisoarea semnată de nu știu câți artiști și directori de teatru… Vă mai amintiți că regizoarea Chris Simion a fost pusă la semnatari fără să știe? În scrisoarea aceea, semnatarii spuneau cât de bună este Gabriela Firea pentru că a făcut lucruri bune pentru cultura din București… Cultura este subfinanțată în momentul de față! A făcut cineva o analiză să vadă dacă atunci când cultura era finanțată, era chiar cultura finanțată sau niște interese de mici grupulețe din fiecare teatru?”, a mai spus pomanagiul Chirilă.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

”Mucușorul” se dă victima unui grup conspiraționist menit să îl urmărească și denigreze, după ce a traversat prin loc nepermis cu fetiţa în braţe

Inconștientul, tălâmbul și incompetentul Primar general al Capitalei, Nicuşor ”Plicușor” D…