Acasă Dorel ”Sică Mandolină” la ziua porților deschise în parlament, de ziua copilului: ”Încă nu sunt un personaj de desene animate”

”Sică Mandolină” la ziua porților deschise în parlament, de ziua copilului: ”Încă nu sunt un personaj de desene animate”

0
277

Nedistanțatul și naivul președinte al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, la ziua porților deschise de la Parlament: ”E important să vadă și copiii unde se iau deciziile care le afectează viața”. ”Încă nu sunt un personaj de desene animate.

Ziua Copilului a fost sărbătorită și la Parlament, unde cei mici au ocazia să vadă cum este în scaunul de președinte al Camerei Deputaților.

Gazda copiilor a fost chiar șeful Camerei, Ludovic Orban, care le-a spus naiv copiilor, că nu e personaj de desene animate (să nu ne pierdem speranța n.r.)

O fetiță i-a spus lui Ludovic Orban că ar vrea să se ajungă cosmonaut și să ajungă pe Lună, pentru că îi place să plutească.

Să plutești pentru că nu este gravitație. Pământul te trage, e gravitație mai mare. Sunt și alte planete. Luna e un satelit.

Ai timp să vezi, să îți alegi planetele pe care să zbori„, i-a răspuns Ludovic Orban.

El a făcut fotografii şi a vorbit cu copiii care vizitează Palatul Parlamentului.

E o instituţie importantă a statului şi e important ca şi copiii să vadă practic unde se iau deciziile, unde se fac legi şi, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează şi lor viaţa„, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

În 1 iunie, Camera Deputaţilor a invitat copiii şi însoţitorii acestora să participe, gratuit, la „Ziua Porţilor Deschise”, desfăşurată sub îndemnul „Împarte-ţi ziua cu părinţii la Camera Deputaţilor”.

Evenimentul s-a încheiat la ora 16,00, iar accesul s-a făcut pe la intrarea dinspre parcul Izvor, C1.

Ludovic Orban: ”Cine nu iubește copii?”…Eh, cum cine? Președintele Klaus Werner Iohannis, care în loc să le ureze copiilor La Mulți Ani de ziua lor, a ales să posteze pe pagina de facebook, o poză cu zâmbetul lui de android în devenire, la vârsta de 17 ani. Klaus Werner Iohannis, care conform cu propriile declarații din campania electorală din 2014, a declarat, că acolo unde românii au ales să investească în copii, el și soția Carmen, au investit în case și cu toate astea, românii în mărinimia lor, au considerat că e potrivit să îl ungă cu două mandate la Cotroceni.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Tovarășul Iohannis, anunță noi succesuri: ”Succesul campaniei se vede în reducerea dorinței de vaccinare”

Tovarășul Klaus Iohannis, susține în continuare că în România campania de vaccinare a fost…