Acasă Dorel Şoşoacă, a mutat circul la Bruxelles, ofticată că vorbește lumea de greutatea ei: ”Transmitem de aici din Parlamentul European, bravo mie că sunt grasă”

Şoşoacă, a mutat circul la Bruxelles, ofticată că vorbește lumea de greutatea ei: ”Transmitem de aici din Parlamentul European, bravo mie că sunt grasă”

0
0
98

Scandalagioaica Diana Şoşoacă, a mutat circul din România la Bruxelles, ofticată că vorbește lumea de greutatea ei: ”Transmitem de aici din Parlamentul European, bravo mie că sunt grasă”.

Diana Șoșoacă a ajuns la Bruxelles și s-a filmat în fața Parlamentului European împreună cu Luis Lazarus, ajuns eurodeputat pe listele formațiunii SOS România.

În clipul filmat și încărcat pe contul Facebook al lui Lazarus, Șoșoacă amenință să fie o prezență energică și combativă în forul legislativ al blocului comunitar.

Lidera formațiunii SOS a promis să le dezvăluie eurodeputaților tribulațiile sale în viața politică de la București.

Ea s-a arătat, pe de altă parte, bucuroasă că va avea un birou al său și a dat de înțeles că va candida la alegerile prezidențiale de anul acesta, din România.

”Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să știe toată lumea de mizeriile și de scursurile din Parlamentul României (…) Pentru ce a făcut (George) Simion cu «te agresez sexual, scroafo», își lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat și de discriminarea la care am fost supusă, de jigniri și de insulte…“

Șoșoacă, la Bruxelles: „Stau aici până în decembrie să rezolv niște probleme, după care atac altă poziție“.

”Bravo mie că sunt grasă, mă! Știți câte grase sunt aici? Bravo nouă! Sunt mândră că sunt grasă și reprezint toate grasele din lumea asta (…) Noutatea: pentru prima dată în patru ani, o să am și eu birou (…) Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv niște probleme. Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziție“, a spus Șoșoacă din fața Parlamentului European.

”Venim la președinție“, a completat-o Luis Lazarus.

Diana Șoșoacă este pregătită să facă circ din toamnă la Parlamentul European! Senatoarea putinistă s-a dus în fața instituțiilor europene de la Bruxelles și susține că a fost așteptată cu brațele deschise. Silvestru Șoșoacă, fostul partener de viață al senatoarei, a avut și el o reacție. În exclusivitate la Realitatea PLUS, fostul soț al Dianei Șoșoacă a spus că ”nu vreau să ne facă țara de râs”.

Proasăt aleasă europarlamentar, Diana Șoșoacă nu s-a dezmințit. Alături de Luis Lazarus, și el proaspăt europarlamentar S.O.S, senatoarea putinistă a transmis:

Fortaaaa!!! Din Parlamentul European … Diana ȘOȘOACA IS BACK !!!

”Românii se bucură că sunt în Parlamentul European (PE), partidele naţionaliste şi românii de acolo, angajaţii la fel. Peste 80 la sută din angajații de la Serviciul de Securitate al PE sunt români. Trebuie să ai grijă de vorbeşti. Peste 40 la sută din funcţionarii PE sunt tot români. Noi avem copiile tuturor proceselor verbale din Diaspora.

Peste tot am câştigat noi, am avut peste 37 la sută. OSCE a transmis că au fost multe nereguli. Se va pregăti observatori speciali în toate secţiile din România la alegerile prezidențiale. Toată lumea e sătulă de fiţele Ursulei von der Leyen”, a transmis Diana Șoșoacă.

”Nu sunt bucuroasă să fiu aici pentru că e o atmosferă oribilă. Nu are legătură cu viaţa şi oamenii deschişi din România. Românii sunt fericiţi când îi întâlnesc, dar după intră în starea deplorabilă de aici. Ai depresie de jur – împrejur. Sunt o pată de culoare în PE, persoana care face diferenţa. Eu glumesc, râd cu poftă. Sunt consilieri care sunt plătiţi pe grade, au salarii mai mari decât parlamentarii europeni, 13-14.000 euro. Toată clădirea e făcută din metal şi geamuri. Nu e material natural, totul e pe fundal gri. Din punct de vedere al psihologiei umane, tot ce înseamnă gri şi atmosfera ternă duce către o lipsă totală de viaţă. Birourile sunt aerisite doar cu aer condiţionat, lumină este artificială.

Oamenii au grave probleme psihice. Există o singură terasă unde ies să fumeze, dar funcţionarii au o mică pauză. Le e frică să vorbească, totul este monitorizat. Mă aştept să ai camere de filmat şi în toalete. Eşti ca la securitate aici, nu ai voie să vorbeşti împotriva războiului din Ucraina. Toată lumea se uită cu frică la mine. Eu sunt cunoscută ca femeia care l-a dat afară pe Zelenski din Parlamentul României. Sunt ca un fel de Xena, Wonder Woman. Toţi mă întreabă cum am reuşit. Nu ai voie să pronunţi cuvântul Rusia, indiferent de context. Mai este o problemă. Foştii noştri eurodeputaţi nu şi-au făcut treaba, nu şi-au îndeplinit mandatul cum trebuie. Aici nu contează luările de poziţie în plen.

Politica şi hotărârile se iau pe holuri, la cafea, la restaurant. Nu poţi purta tocuri cui, ci adidaşi sau platforme. Trebuie să stai de dimineaţă până seara să ai întâlniri. Nu toţi vorbesc engleză. Este greu că trebuie să vorbeşti cu foarte mulţi europarlamentari să-i convingi să-şi convingă ţările pentru a decela un punct comun pentru a duce la îndeplinire ce ai de făcut în România. Exemplu, minele. Europarlamentarii români trebuiau să se ducă să se înţeleagă cu europarlamentarii din Ungaria, Polonia, Germania şi Franţa. Ieri am vorbit cu grupul din Ungaria. Am făcut cunoştinţă, am întins o mână a prieteniei. Mi s-a spus că e prima dată în istorie când un român vrea un lobby pentru problema Ungariei”, a spus senatorul de Iași.

Liderul S.O.S. România afirmă că cei care vor să stea degeaba în PE sunt lăsați în pace, iar cei care au dorință de muncă și ambiție fac performanță. De asemenea, Diana Șoșoacă a precizat că europarlamentarii români au dat tot pe tavă fără să negocieze pentru interesul țării.

”PE nu este pentru oricine. Dacă nu vrei să faci nimic eşti lăsat în pace. Au nevoie de oameni doar. Hotelurile aici sunt scumpe, 500 euro pe noapte, mâncarea la fel. Cei care vor să muncească se duc către excelență, dar trebuie non stop. Trebuie să ai curajul şi dorinţa de a face ceva. Ai noştri au întins pe tavă ofertele. Nu negociază nimic, dau totul pentru interese personale. Ei şi-au negociat averile dând România pe tavă celorlalte ţări. Lor le-au convenit că e cea mai bogată ţară din UE.

Voi aduna probe pentru a le pune la dosarele de înaltă trădare pe care le-am făcut în România. Suntem categorisiţi ca sclavi. O figură ca mine vine şi face tratative pentru a face ceva pentru ţara mea. Votul tău contează. Tu nu-l dai gratis, tu-l dai în schimbul a ceva bun pentru România. Toate lucrurile se pot face cu presiunea diasporei romane din Europa. Mă bazez pe diaspora. Am gândit un plan, chiar de sunt de 3 zile la Bruxelles îmi pun pe hârtie ce-ar trebui făcut.

Am descoperit care au fost lacunele şi lipsa de implicare a europarlamentarilor români. În Senatul României va fi linişte, nu va mai fi o persoană care să oprească legislaţia, dar poate se va vedea diferenţa. Deţin calitatea de senator şi europarlamentar. Am 30 de zile să-mi dau demisia din una dintre funcţii. Diana Șoșoacă activează la Bruxelles şi la Bucureşti până legea îmi spune că nu mai pot”, a conchis europarlamentarul Diana Șoșoacă.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Diana Șoșoacă, primul circ în Parlamentul European: ”Mi-au tăiat internetul. Aici se întâlnesc satanele. O să aduc un preot. M-am dus la Metsola”

Facebook 35 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Diana Șoșoacă, primul circ în Parla…