Acasă Dorel Tovarășul Iohannis, anunță noi succesuri: ”Succesul campaniei se vede în reducerea dorinței de vaccinare”

Tovarășul Iohannis, anunță noi succesuri: ”Succesul campaniei se vede în reducerea dorinței de vaccinare”

0
766

Tovarășul Klaus Iohannis, susține în continuare că în România campania de vaccinare a fost un succes. „Deci avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinței de vaccinare”, a răspuns Iohannis, întrebat despre încetinirea campaniei de vaccinare anti-COVID în România.

Chestionat despre încetinirea campaniei de vaccinare în România și despre posibilitatea unui val 4 al pandemiei, în toamnă, Iohannis, aflat la Bruxelles, a susținut din nou că în România campania de vaccinare a fost un succes.

Noi, practic, am oprit pandemia. Acum, însă, prin faptul că avem așa puține cazuri nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare. Deci avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinței de vaccinare„, a declarat Iohannis.

Cum ar fi să vaccinăm doar puțină lume și să ne trezim în octombrie sau noiembrie cu un al patrulea val, fiindcă virusul evoluează. Vedem că apar, la o lună, două, noi forme, mai agresive. Părerea mea sinceră este că fiecare român ar face bine să se vaccineze dacă nu vrea să ajungă la spital„, a adăugat conducătorul iubit.

De la debutul campaniei de vaccinare în România, în 27 decembrie 2020, s-au vaccinat 4.661.527 de persoane, dintre care 4.410.810 au primit și rapelul, conform datelor transmise de autorități joi seară. Aceasta, deși ținta anunțată de către Guvern era de 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie și 10 milioane în septembrie.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

”Liberalul” Virgil Guran…”credeți-mă ce spun că știu ce spun”, se tratează de răguşeală, la ginecolog

Moment hilar dar și penibil, la conferinţa de alegere a PNL Vrancea. Răguşit, senatorul Vi…