Acasă Dorel Tovarășul Klaus Iohannis, vizită la DSP cu reguli stricte ca pe vremea ”împușcatului”, vremuri de tristă amintire

Tovarășul Klaus Iohannis, vizită la DSP cu reguli stricte ca pe vremea ”împușcatului”, vremuri de tristă amintire

0
657

Dacă în poza asta nu s-ar regăsi măștile de pe figurile ”demnitarilor”, ai putea jura că a fost făcută undeva în Noiembrie 1989, înainte de Revoluție.

Angajații DSP București, testați de urgență pentru Covid înainte de vizita lui Iohannis. ”Până acum nu i-a interesat de noi, acum ne-au luat în turmă”.

Majoritatea angajaților și voluntarilor Direcției de Sănătate Publică București au fost convocați, sâmbătă dimineața, la stadionul Arena Națională pentru a fi testați, cu 24 de ore înainte de vizita președintelui Klaus Iohannis. Șeful statului se va deplasa duminică pe Stadionul Național, între oamenii din DSP și voluntari. Vizita și cerințele de testare pentru oamenii DSP.

Angajaţii DSP Bucureşti au fost chemaţi, sâmbătă dimineaţa, pentru a fi testaţi în ajunul vizitei pe care preşedintele Iohannis o va face duminică, potrivit unor angajaţi ai instituţiei. Potrivit aceloraşi surse, oamenilor DSP li s-au anulat toate zilele libere pentru a fi prezenţi la acţiunea de la care ”nu au voie să lipsească decât sub o motivaţie scrisă”.

Am fost în toate focarele posibile şi ni s-a refuzat testarea. Până acum nu i-a interesat de noi, acum ne-au luat în turmă să ne testeze, doar pentru că va veni preşedintele. Nu ştiu ce vom putea face noi acolo. Probabil să stăm la un calculator şi să nu facem nimic, doar să apărem în faţa preşedintelui, ca în vremuri de altădată”, a declarat un voluntar DSP, sub protecţia anonimatului, pentru publicaţia Libertatea.

Convocarea pentru testarea de sâmbătă dimineaţă ar fi fost făcută de Oana Nicolescu, şefa DSP Bucureşti, cu ajutorul directorului unităţii DSP Dudeşti, Angelica Chirica, spun cei cu care cele două şefe au luat legătura. Testarea, finalizată sâmbătă la prânz Preşedintele Klaus Iohannis ar urma să se întâlnească duminică, 29 noiembrie, cu angajaţii şi voluntarii DSP, pe stadionul Arena Naţională.

Pe agenda preşedintelui, publicată pe site-ul presidency.ro, nu există deocamdată niciun anunţ cu privire la acest eveniment. În ultima săptămână de dinaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, acesta ar urma să viziteze mai multe instituţii-cheie în pandemie, inclusiv Institutul Cantacuzino din Capitală.

Este obligatoriu prin protocolul de stat să se facă acest lucru (testare n.r.). Și eu când mă duc la o întâlnire cu președintele Iohannis sunt testat. E o aberație asta cu să nu-l priviți în ochi. Îl cunosc de mult pe Klaus Iohannis, e mult mai sociabil decât pare, dar nici vorbă să nu te uiți în ochi. Cred că a vrut cineva să se bage în seamă. Nu-i plac protocoale de genul acesta” a afirmat Virgil Guran, candidat PNL pentru Senat, la Antena 3.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul ”nesănătății” Voiculescu, campionul lașității în guvernul neomarxist liberal, a dat bir cu fugiții din nou

Ministrul neănătății, Vlad Voiculescu, a fost protagonistul unui moment cel puțin bizar, j…