Acasă Dorel Un adevărat exemplu, Mucușorul Plicușor, edil al Mucureștiului, preferă să se testeze, în loc să se vaccineze

Un adevărat exemplu, Mucușorul Plicușor, edil al Mucureștiului, preferă să se testeze, în loc să se vaccineze

0
205

Primarul Capitalei, Nicuşor ”Mucușor” Dan, a prezentat un test PCR negativ, ca să poată intra vineri la Ministerul Transporturilor. Edilul nu este vaccinat anti-COVID, aşadar nu are certificat verde.

Ieri, i-a fost refuzat accesul în clădirea Guvernului, unde urma să se întâlnească cu premierul, aşa că s-au întâlnit la sediul PNL.

Nicuşor Dan, care a fost bolnav de COVID, nu este vaccinat şi nu a vrut să spună când va merge să se imunizeze cu serul. „O să aflaţi”, a replicat edilul.

Întrebat dacă a prezentat test negativ ca să intre în clădirea de la minister, Dan a replicat: „Răspuns afirmativ„.

Întâlnirea dintre premierul Florin Cîţu şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care trebuia să aibă loc joi, nu s-a mai ţinut, pentru că edilul nu are certificat verde.

Primarul Bucureştiului urma să meargă în clădirea Guvernului, acolo unde este nevoie de certificat verde.

Întrebat de presă dacă are certificat verde, edilul a spus că nu.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Acesta a declarat că va lua decizia de a se vaccina în momentul în care medicul îi va spune să o facă.

Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai.

Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a anunțat, pe 19 aprilie, că fetița sa a ieșit pozitivă la testul COVID-19.

„Fetița mea, Aheea, a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor„, scria Nicușor Dan pe Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Hashtagistul Tudor Chirilă, un nou atac la Klaus Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un discurs anti PSD, a dat speranţe oamenilor”

Hashtagistul Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un d…