Acasă Dorel Un nu scandal la Primăria Sectorului 1, ”Ciordilde” Armand azuză: ”Un consilier PNL m-a amenințat, a fost atac xenofob repetitiv, am făcut sesizare”

Un nu scandal la Primăria Sectorului 1, ”Ciordilde” Armand azuză: ”Un consilier PNL m-a amenințat, a fost atac xenofob repetitiv, am făcut sesizare”

0
464

Un nou scandal în Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand: ”Un consilier PNL m-a amenințat, a fost atac xenofob repetitiv. Am făcut sesizare”.

Clotilde Armand acuză un consilier PNL că a lansat atacuri xenofobe la adresa ei, chiar în timpul ședinței de Consiliu Local, fără a preciza numele acestuia.

Primarul Sectorului 1 susține că a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și cere sancționarea consilierului pentru declarațiile făcute, fără a preciza de asemenea care au fost atacurile xenofobe.

Clotilde Armand mai cere, de asemenea, ca liderii PNL să se dezică de ”manifestările rasiste promovate de colegii lor”.

Primarul Sectorului 1 îi cere și lui Alexandru Muraru, lider PNL și consilierul premierul pe probleme de xenofobie, rasism și antisemitism, să se autosesize.

Un consilier din partea PNL a lansat un atac xenofob repetitiv la adresa mea în plină ședință de Consiliu Local a Sectorului 1. Am sesizat CNCD și solicit sancționarea lui pentru declarațiile făcute. Aceste derapaje sunt inacceptabile în lumea civilizată și îmi doresc ca liderii din PNL să se dezică profund de manifestările rasiste promovate de colegii lor. Sper ca domnul Muraru de la PNL să se autosesizeze. Sper ca domnul președinte Klaus Iohannis să le explice ce înseamnă ”România Educată”. Cât de jos au ajuns…

Clotilde Armand: ”M-au hărțuit, nu cedez!”.

Fără să spună clar de unde a pornit conflictul, care este declanșatorul și care e miza, Clotilde Armand continuă:

M-au amenințat, m-au hărțuit, m-au înjurat 2 ani la televiziunile lor, m-au linșat mediatic zi de zi și vor continua să facă asta pentru că un miliard de lei sunt mulți bani (există probe și dovezi ale CNA, nu sunt invenții). Iar banii respectivi nu mai ajung la partidele lor, firmele lor, sinecurile lor. În urmă cu un an un consilier PSD spunea despre mine public că trebuie să fiu violată zilnic. Acesta este nivelul. E încă în funcție. Oameni buni, nu cedez!

După ce a publicat, Clotilde Armand a început să fie încurajată și susținută de fanii domniei sale de pe pagina de Facebook.

”Doamnă dragă, rezistați!”, ”Vă apreciez curajul!”, ”Sper să rezistați” și alte 200 și ceva (deja) de comentarii de îmbărbătare și admirație pentru ”dârzenie”.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Progresistul Nicuşor Dan, taie țeava: ”Am oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţii primăriei ca să facem economie”

Primarul progresist al Mucureștilor, Nicușor Dan, a oprit apa caldă la Primărie ca să facă…