Acasă Economie Cîțu, cu țopăiala fiscală și creșterea în V, prin miliardele cu care a împrumutat România pe generații

Cîțu, cu țopăiala fiscală și creșterea în V, prin miliardele cu care a împrumutat România pe generații

0
252

Actualul premier și marele economist de mare renume mondial, ”liberalul” Florin Cîţu, a declarat că România se numără printre cele şase ţări care au înregistrat creştere economică, în pofida pandemiei. Premierul susţine că nu îi este teamă de „niciun fel de şoc negativ” deaorece Guvernul a lăsat antreprenorul român „să-şi facă treaba”. Probabil că de-aia, antreprenorii ăștia pe care Guvernul Cîțu i-a lăsat să își facă treaba, au și dat faliment (n.r.).

Premierul Florin Cîţu a amintit că întreaga lume s-a confruntat în 2020 cu ”cea mai mare criză din ultima sută de ani”.

Am trecut printr-o criză economică globală anul trecut, cea mai mare criză din ultima sută de ani şi am ieşit cu fruntea sus. Sunt şase ţări care au la nivel global creştere economică, potrivit unui studiu al Deloitte & Touche.

România a avut cea mai mare creştere economică două trimestre la rând în UE. Am trecut cu bine prin ultima criză economică din ultima sută de ani. Vă daţi seama că acum suntem mai pregătiţi pentru orice alt şoc”, a explicat Florin Cîţu.

Am învăţat din crizele din trecut, din 2008-2009, 2012. Am aplicat lecţiile şi am ieşit bine.

Nu îmi este teamă de niciun fel de şoc negativ, oricare ar fi fel. Am încredere în români atunci când faci lucrurile corect din partea statului, plăteşti la timp şi nu întârzii, când faci lucrurile corect pentru antreprenorul român şi îl laşi în pace. Am promis că nu vom creşte taxe.

Asta a fost cheia succcesului anul trecut. Am lăsat antreprenorul român să-şi facă treaba şi vom merge mai departe pe aceeaşi formulă”, a mai precizat premierul.

Încarcă mai mult
Load More In Economie

Vezi Și

Ludovic Orban, dublarea alocațiilor amânată de la 1 Iulie, la 1 Ianuarie 2022

Ludovic Orban, a venit cu un anunţ neaşteptat de părinţi. Preşedintele PNL a declarat că a…