Acasă Eveniment Băut la volan, băiatul Dianei Șoșoacă a fugit de poliție, tânărul s-a ales cu amendă și cu permisul suspendat

Băut la volan, băiatul Dianei Șoșoacă a fugit de poliție, tânărul s-a ales cu amendă și cu permisul suspendat

0
72

”Call 112, call police now, I don’t give a shit”. Fiul senatoarei ex-AUR Diana Șoșoacă a fost urmărit de poliție, după ce nu a oprit la semnalele agenților, și a fost prins sub influența băuturilor alcoolice. Șoșoacă jr. a rămas fără permis pentru 4 luni și a primit o amendă de 1885 lei.

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost urmărit de polițiști în dimineața zilei de sâmbătă, 17 septembrie, pe Drumul Național 1.

După ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, a început urmărirea, însă tânărul a ajuns rapid la accesul unei proprietăți private și nu a mai avut unde să fugă, potrivit Digi24.

Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1.885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni. Nu este prima dată când fiul senatoarei Șoșoacă rămâne fără permisul de conducere.

De asemenea, băiatul de 20 de ani a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

Sâmbătă dimineață, tânărul a fost oprit pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, unde polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire a mașinii însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii l-au urmărit aproximativ 300 de metri.

Tânărul avea o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform polițiștilor.

Ulterior, agenții au constatat că tânărul avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere penttru patru luni șio amendă în valoare de 1.885 lei.

Sursa citată a mai menționat că nu este prima dată când fiul senatoarei Șoșoacă rămâne fără permisul de conducere.

Diana Șoșoacă, senator în Parlamentul României.

Aleasă senator în circumscripția electorală Iași, pe listele AUR, Diana Șoșoacă a reușit să stârnească o serie de controverse încă de la începutul mandatuului, ajungând în atenția publicului în urma mai multor scandaluri. Senatoarea a demisionat însă la numai câteva luni din partid, devenind senator independent.

De la începutul mandatului, Diana Șoșoacă a făcut de mai multe ori scandal în plenul Parlamentului, sfidând regulamentul Legislativului, dar și regulile de protecție împotriva Covid-19.

Urmărirea nu a durat mult pentru că tânărul a dat de accesul într-o proprietate privată și nu a mai avut unde să fugă. Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească.

Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, arată un comunicat al Poliției.

Nu este prima dată când fiul senatoarei Șoșoacă rămâne fără permisul de conducere.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Scandal la protest, Simion i-a tăiat microfonul Șoșoacăi, aceasta a reacționat: ”Nenorocitule, ăsta e Simion, trădătorul, și-a bătut joc de AUR, rușine”

Protest pe tabere, simpatii, căprării și interese în Piața Victoriei: Incidente violente! …