Acasă Eveniment ”Bombardierul” fugar din Capitală, fiul unei cântăreţe de manele, a fost reţinut după 24 de ore, Michelle Antonio Șerban este acuzat de tulburarea liniştii publice şi distrugere

”Bombardierul” fugar din Capitală, fiul unei cântăreţe de manele, a fost reţinut după 24 de ore, Michelle Antonio Șerban este acuzat de tulburarea liniştii publice şi distrugere

0
336

Şoferul fugar din Capitală a fost reţinut. Michelle Antonio Șerban, este acuzat de tulburarea liniştii publice şi distrugere. ”Bombardierul” fugar din Capitală, prins după ce a lovit două maşini şi era să accidenteze mai mulţi oameni, pe trecerea de pietoni, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost audiat deja, și dus la INML pentru a i se recolta probe biologice. Polițiștii vor să vadă dacă era drogat în momentul în care a refuzat să coboare din mașină.

Între timp, apar noi imagini cu bărbatul care avea un obicei din a face ravagii în trafic.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbat într-un apartament care aparţinea familiei sale şi au întâmpinat probleme mari în a-l scoate din casă.

Noaptea trecută bărbatul a fost la un pas să provoace o tragedie pe o trecere de pietoni. Nici măcar intervenţia jandarmilor nu l-a convins să iasă din maşină.

Individul a plecat în trombă cu autoturismul. A lovit două maşini care-i stăteau în cale şi a fost la un pas să spulbere pietonii care se aflau pe trecere.

La scurt timp după scandalul din intersecţie, poliţiştii au găsit maşina abandonată pe o stradă, tot din sectorul 4, dar nici urmă de şofer. În vreme ce oamenii legii încercau să-l găsească, individul posta filmări pe reţelele de socializare, inclusiv cu ameninţări la adresa forţelor de ordine.

Şi dacă eşti gabor, şi dacă eşti haladit, şi dacă eşti femeie, şi dacă eşti b***, să moară familia mea dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniştit”, spunea bărbatul în înregistrare.

Cu oamenii legii pe urmele sale, individul a continuat să posteze pe reţelele sociale videoclipuri din cadă sau din parc, în care se amuza pe seama poliţiştilor.

Martorii spun că individul s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor interzise. De altfel, acesta a fost cercetat într-un dosar penal pentru deținere de droguri, însă cazul său a fost clasat.

Michelle Antonio Șerban, șoferul Mercedesului care a demarat în trombă pe lângă un polițist și patru jandarmi miercuri seara, este acuzat de tulburarea liniştii publice şi distrugere.

Şoferul fugar din Capitală, prins după ce a lovit două maşini şi era să accidenteze mai mulţi oameni, pe trecerea de pietoni, este fiul unei cunoscute cântăreţe.

El este fiul cântăreței Roxy Manelista, 48 de ani.

Mașina la volanul căreia se afla individul miercuri seara este înmatriculată pe numele mamei lui, Roxana Maria Ghiță, cunoscută sub numele de „Roxy Manelista” și care provine din clanul Ștoacă.

Şoferul fugar din Capitală, care a lovit două maşini şi era să accidenteze mai mulţi oameni, pe trecerea de pietoni, în timp ce fugea de poliţişti şi jandarmi, a fost prins.

Joi dimineaţă şoferul fugar a fost scos de la Secţia 19 de poliţie şi dus la INML. Acesta nu a făcut nicio declaraţie despre cele întâmplate.

Miercuri seara, şoferul teribilist a fost la un pas să provoace o tragedie pe străzile din Capitală. Poliţistul îi cere individului de la volan să coboare din maşină. Bărbatul refuză însă şi dă, sacadat, cu spatele.

În încercarea de a-l convinge să deschidă uşa, poliţistul dă ture în jurul autoturismului, dar şoferul continuă să-l sfideze. În scurt timp, intervin şi jandarmii. Nici de această dată însă individul nu vrea să iasă din maşină.

Individul a plecat în trombă cu autoturismul din mijlocul forţelor de ordine. A lovit două maşini care-i stăteau în cale şi a fost la un pas să spulbere pietonii care se aflau pe trecere.

Joi dimineaţă şoferul fugar a fost scos de la Secţia 19 de poliţie şi dus la INML. Acesta nu a făcut nicio declaraţie despre cele întâmplate.

Miercuri seara, şoferul teribilist a fost la un pas să provoace o tragedie pe străzile din Capitală.

Scenele din clipul video de mai jos au fost surprinse într-o intersecţie din sectorul 4 al Capitalei. Poliţistul îi cere individului de la volan să coboare din maşină. Bărbatul refuză însă şi dă, sacadat, cu spatele.

În încercarea de a-l convinge să deschidă uşa, poliţistul dă ture în jurul autoturismului, dar şoferul continuă să-l sfideze. În scurt timp, intervin şi jandarmii. Nici de această dată însă individul nu vrea să iasă din maşină.

Individul a plecat în trombă cu autoturismul din mijlocul forţelor de ordine. A lovit două maşini care-i stăteau în cale şi a fost la un pas să spulbere pietonii care se aflau pe trecere.

Cu câteva zeci de minute în urmă, şoferul încălcase mai multe reguli de circulaţie. O cameră de bord l-a surprins cum a depăşit pe partea dreaptă o mașină şi a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, a explicat, că poliţiştii care au intervenit în cazul şoferului cu Mercedes din Bucureşti ar fi trebuit să folosească armamentul din dotare.

Aici sunt două aspecte. În primul rând, nu sunt dotaţi potrivit legii (n.r. poliţiştii). Legea circulaţiei spune că trebuie să fie dotaţi cu dispozitive cu cuie pe care le pot folosi în situaţii de acest gen.

În al doilea rând, pot să folosească armamentul din dotare în momentul în care, mai mult decât atât, a lovit nişte maşini care erau parcate sau în trafic. Să facem o paralelă scurtă. În America ce s-ar fi întâmplat? Ori îi spărgea geamul, ori îl împuşca.

Şi dacă era o distanţă foarte mică, era clar că era o infracţiune. Numai că aici mai intervine ceva. La testul antidrog a ieşit zero. L-au dus la probe biologice pentru că oricum ce înseamnă drog rămâne în organism şase luni. Este foarte clar. Dar la momentul respectiv nu era, iar pentru avocaţii este oxigen.

Nu a fost depistat cu nimic. Nici alcool, nici droguri.”, a declarat Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere.

Totodată, Lucian Diniţă a explicat că, potrivit legii, acţiunile şoferului fugar se încadrează la contravenţii.

După părerea mea, să îl caute pentru ce? Sau să îl aresteze pentru ce? Că până la urmă, ce a făcut? A lovit nişte maşini. Nu a oprit. Astea sunt contravenţii, nu sunt infracţiuni. Veţi avea o surpriză majoră„, a mai precizat fostul şef al Poliţiei Rutiere.

Polițiștii recunosc că intervenția nu a fost tocmai strălucită.

Bratu Ionel, șeful Biroului de Accidente Rutiere: ”Să spunem că au fost unele…. nu au fost respectate toate aceste aspecte… polițistul a făcut tot ce a putut.

Pentru tot ce a făcut, bărbatul a fost audiat timp de șase ore la Brigada Rutieră și reținut în cele din urmă de anchetatori pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În plus, pentru că a trecut pe roșu, a condus agresiv, nu a acordat prioritate pietonilor și a condus pe contrasens, polițiștii i-au suspendat permisul pentru un an de zile, fără drept de reducere a pedepsei și l-au amendat cu 6 mii de lei. Individul s-a ales inclusiv și cu dosar penal.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Incident tragic în Capitală, un alt caz de ”moarte ubită”, un bărbat a murit fulgerător în parcarea unui supermarket

Incident trragic în Capitală, un alt caz de ”moarte ubită”, un bărbat a murit fulgerător î…