Acasă Eveniment Camera unui hotel din Slănic Moldova, devastată de un grup de ”tineri frunoși și liberi” întorși acasă din diaspora de sărbători

Camera unui hotel din Slănic Moldova, devastată de un grup de ”tineri frunoși și liberi” întorși acasă din diaspora de sărbători

0
538

Tinerii frumoși și liberi întorși acasă din diaspora de sărbători și care au fost cazaţi în camera unui hotel din Slănic Moldova, au devastat încăperea în care aceștia au fost cazați pe parcursul sejurului lor, în renumita stațiune balneoclimaterică.

La scurt timp după plecarea „turiştilor”, camerista a avut un şoc când a văzut ce au putut lăsa aceştia în urmă: televizorul led de pe perete era spart, iar comoda și covorul erau pline de sticle și de ambalaje goale, pungi și coji de semințe.

Un balamuc în toată regula, care aproape că i-a lăsat fără replică pe administratorii stabilimentului ce se numără printre cele mai apreciate unități de cazare din stațiunea Slănic Moldova.

Turist în România…Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele,

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în „aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!„, au comentat reprezentanții hotelului într-o postare pe Facebook.

Crina Cetean, managerul hotelului din Slănic Moldova, a oferit informaţii, despre tinerii care au devastat camera în care au fost cazaţi.

I-am întrebat ce s-a întâmplat, cum a ajuns camera în situaţia aceea. Erau foarte miraţi, ca şi cum nu ar fi fost ei acolo. I-am rugat să mă însoţească, am mers în cameră. Din acel moment nu au mai scos un cuvânt de dezastrul care era acolo. I-am tot întrebat ce s-a întâmplat cu televizorul, am părăsit camera, ne-am întors în recepţie, i-am rugat să aştepte ca să evaluăm daunele. Le-am cerut contravaloarea televizorului spart. Unul dintre ei era mai recalcitrant şi refuzase iniţial, pe motiv că nu au suma pe care le-a cerut. Le-am spus că o sa apelez la Poliţie şi ne-au achitat, au plecat, deci nu a mai fost nevoie de intervenţia poliţiştilor„, a declarat managerul hotelului, duminică.

Când au preluat camera, angajații hotelului au rămas șocați. Camera era plină cu pungi cu gunoaie, pe covor erau resturi de mâncare, televizorul era spart, iar un perete era pătat.

Petrecăreții nu au putut fi găsiți. Este vorba despre turiști români care au făcut rezervarea însă de e un număr de mobil din Marea Britanie.

Cel mai probabil pagubele vor fi suportate de unitatea de cazare.

Informațiile vin la câteva zile după ce o altă unitate de cazare a fost complet distrusă de turiști. Faptele s-au petrecut într-o pensiune din Centrul Capitalei. Proprietarul le-a povestit jurnaliștilor Digi24 cum turiștii pe care i-a găzduit în noaptea dintre ani i-au distrus vila. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

În acest caz, polițiștii au început identificarea celor zece tineri care au închiriat vila pe care au distrus-o. Se folosesc în identificarea lor de pozele pe care chiar ei și le-au făcut de Revelion în fața casei și pe care le-au distribuit pe rețelele sociale. În una din fotografii, unul dintre tineri pare că are o macetă,

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Profesorii au plecat în marș spre Cotroceni: ”Cu Iohannis și cu Ciucă, educația-i pe ducă!”, negocierile cu Guvernul au eșuat, Greva continuă

Peste 20.000 de profesori au plecat în marș spre Cotroceni: ”Cu Iohannis și cu Ciucă, educ…