Acasă Eveniment Circ lângă Palatul Cotroceni: Roxana Ciucă, ex Antena 3, actual România TV, către Marian Căpăţână: ”De ce ați vandalizat gardul lui Iohannis”

Circ lângă Palatul Cotroceni: Roxana Ciucă, ex Antena 3, actual România TV, către Marian Căpăţână: ”De ce ați vandalizat gardul lui Iohannis”

0
606

Marian Căpăţână, cel care a făcut grafitti pe gardul vilei din care va fi evacuat fostul preşedinte, turnătorul Traian Băsescu zis și Petrov, a repetat gestul şi la gardul de la Palatul Cotroceni.

El a scris pe gardul de la Palatul Cotroceni „Iohannis, trădător”.

Fostul deputat PNL Marian Căpăţână a fost condamnat în dosarul şpăgii de la Bercea Mondial, după ce ar fi intermediat şpaga de la Bercea Mondial din dosarul fratelui fostului preşedinte Traian Băsescu.

El a fost surprins în trafic în momentul în care intra înapoi în maşină, iar jandarmii de la Cotroceni vor sesiza Poliţia.

Cel mai probabil, el se va alege cu un dosar penal pentru distrugere, pentru că este vorba de o clădire de patrimoniu.

Marian Căpăţână, amendat cu 500 de lei şi dosar penal pentru distrugere. Marian Căpăţână a fost amendat cu 500 de lei de Jandarmeria Română, pentru gestul său.

În plus, Poliţia a deschis şi dosar penal pentru distrugere, ca în incidentului de la vila lui Traian Băsescu.

Bărbatul a făcut un lucru asemănător şi în urmă cu 10 zile: el a mers şi a lăsat un mesaj pe gardul fostei vile a lui Traian Băsescu.

A fost, de altfel, o acţiune pe care acesta deja a anunţat-o, după ce a vandalizat şi vila de protocol în care locuieşte încă fostul preşedinte, Traian Băsescu.

De data aceasta a scris, pe gardul de la Cotroceni, mesajul „Iohannis trădător” şi, după spusele lui, urmează un text şi pentru fostul premier, Victor Ponta.

Același Marian Căpăţână, a revenit luni la Palatul Cotroceni după ce dimineaţă scrisese pe gard cu vopsea spray „Iohannis trădătorul”. De această dată, Marian Căpăţână a revenit cu cătuşe, o biblie şi o icoană. Pentru că la poarta palatului ajunseseră şi echipaje de jandarmi şi poliţişti, după ce şi-a strigat nemulţumirile în stradă, Marian Căpăţână s-a urcat in maşină şi a plecat.

Circ la Palatul Cotroceni. Marian Căpăţână a revenit cu cătuşe, o biblie şi o icoană şi vopsea la uşa lui Klaus Iohannis.

Tot scandalul are loc după ce dimineaţă, Marian Căpîţână a mers la Palatul Cotroceni şi a scris cu vopsea pe gard ”Iohannis trădătorul”.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care se observă un bărbat care inscripționează un text, cu un spray cu vopsea, pe gardul împrejmuitor al Palatului Cotroceni, facem precizarea că în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Persoana în cauză a fost identificată, iar cercetările sunt efectuate de Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a transmis Poliţia Capitalei.

Roxana Ciucă (reporter): ”Domnul Marian Căpăâțână (tușește) a venit din nou aici ca să dea cu spray colorant cel mai probabil din nou, pe gardul lui Klaus Iohannis, Domnule Căpățână…”

Marian Căpăţână: ”Am vrut să atrag atenția…dacă mă lași să vorbesc, mă lași să vorbesc?!”

Roxana Ciucă (reporter): ”O scurtă întrebare, vă las să vorbesc cât vreți dumneavoastră”

Roxana Ciucă (reporter): ”De ce ați dat cu spray pe…”

Marian Căpățână: ”Pe data de 1 Aprilie, ăăă…”

Roxana Ciucă (reporter): ”Domnule Căpățână, să știți, că și eu știu să mă cert și pot să țip și eu…”

Roxana Ciucă (reporter): ”De ce ați dat ieri din nou (???) cu spray colorant, pe gemul, ăăă, gardul lui Iohannis?”

Marian Căpățână: ”Pe data de 1 Aprilie am venit la Băsescu…”

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Protest la poarta penitenciarului Rahova pentru eliberarea fostului primar Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv: ”Nevinovat”

După ce joi l-au condus în aplauze dincolo de poarta închisorii, susținătorii fostului pri…