Acasă Eveniment Codruța Cerva și Oana Lovin, cătușe-mărțișor din marțipan pentru Clotilde Armand, Poliția intervine

Codruța Cerva și Oana Lovin, cătușe-mărțișor din marțipan pentru Clotilde Armand, Poliția intervine

1
1,818

Codruța Cerva și Oana Lovin, protest cu aromă de marțipan, formă de cătușe și aluzii primăvăratece în fața casei lui Clotilde Armand, unde soțul lui madame Clotilde și primărița penală a sectorului 1 al Capitalei, au chemat deranjați, Poliția.

Clotilde Armand a chemat Poliția la casa unde locuiește, acolo unde Codruța Cerva și Oana Lovin i-au dus ”cătușe-mărțișor“. Ulterior, soțul primăriței de la Sectorul 1, a spus că a chemat Poliția deoarece ”s-a simțit agresat“.

Oana Lovin și Codruța Cerva, i-au dus mărțișoare primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand. Potrivit acestora, mărțișorul este din marțipan și este foarte gustos.

Din partea SIIJ-ului, pentru că este foarte înfocată să îl închidă, i-am spus așa: O primăvară răcoroasă îți urează SIIJ. La mulți ani! Dacă se poate, aș vrea să sun la dânsa ca să i-l înmânez personal“, a precizat Codruța Cerva.

Avem o pereche de cătușe din marțian, este un cadou dulce, ca și noi, se poate mânca. Doamna Clotilde Armand ar trebuie să aibă vreo 3 perechi de cătușe, vedem că este liberă și este ca o faraoancă, a pus monopol pe Primăria Sectorului 1, și-a instalat drăcoaicele acolo. Stă într-o casă naționalizată la care numai renovarea a costat 2 milioane de euro. Vrem să știm de unde are bani“, a precizat Oana Lovin

Dar totuși, când reziștii protestau cu mare tămbălău și regie orchestrată împotriva diferitelor persoane incomode și indicate de sistem ca fiind indezirabile, atunci nu se mai sesiza Miliția, atunci era libertate de exprimare și orice violență fizică sau verbală, orice atac, erau considerate ”opinii politice”. (n.r.)

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Protest în Piața Victoriei, protestatarii rezist îi cer demisia premierului penal și debitor Cîţu

Un protest faţă de premierul penal și incompetent Cîţu, are loc sâmbătă seara în Piaţa Vic…