Acasă Eveniment După nebunia inumană de la Spitalul Foișor din ”noaptea ca și criminalii”, reizbucnesc protestele în România

După nebunia inumană de la Spitalul Foișor din ”noaptea ca și criminalii”, reizbucnesc protestele în România

3
372

Update: Protestatarii se îndreaptă în marș spre Palatul Cotroceni, pentru a îi cere demisia lui Klaus Iohannis. SPP-ul și Jandarmeria mobilizate să îl păzească de ”teroriștii” protestatari, pe primul schior al țării.

După nebunia inumană de la Spitalul Foișor din ”noaptea ca și criminalii”, mii de oameni au ieşit în stradă, astăzi, în Bucureşti, iar mulţi dintre ei au venit din alte oraşe din ţară pentru a protesta împotriva resticţiilor aberante impuse de autorităţi.

Trei autocare au sosit sâmbătă după masă în zona Bucur Obor din Capitală. Sunt aproximativ 150 de persoane care se organizează pentru a merge în marș către Piața Universității.

Am venit să ne cerem dreptul la libertate! Ni se încalcă dreptul de a respira liber, dreptul de a oxigena creierul cu oxigenul pe care ni l-a dat Dumnezeu. Nimeni nu ne poate îngrădi libertatea de a trăi. Sunt niște măsuri absurde. Avem cu noi un doctor care este total împotriva acestor restricții care se iau și se impun și care nu au nici o bază științifică„, spune un protestatar

Îngrădirea drepturilor omului începe de la cea mai mică restricție.

Am venit la București pentru a afirma libertatea de a fi români. Cerem tuturor autorităţilor statului, guvernului, președinției, să ridice toate restricțiile. Ne-am săturat de toată această mascaradă! Vrem o economie liberă, o viață socială liberă, o viață culturală liberă, cu o viața religioasă liberă. Într-un cuvânt libertatea de a fi român în propria țară!

Îngrădirea drepturilor omului începe de la cea mai mică restricție. Fiecare trebuie să fie liber și să decidă cum se protejează. Acestă dictatura face din toată această ‘plandemie’ o dictatură ideologică. Se folosește de acest virus pentru a pune la pământ cu totul România„, a mai spus un protestatar venit din ţară.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Protest în Piața Victoriei, protestatarii rezist îi cer demisia premierului penal și debitor Cîţu

Un protest faţă de premierul penal și incompetent Cîţu, are loc sâmbătă seara în Piaţa Vic…