Acasă Eveniment Festivism prezidențial la inaugurarea unui ciot de autostradă de 18 Km, cu o întârziere de 3 ani

Festivism prezidențial la inaugurarea unui ciot de autostradă de 18 Km, cu o întârziere de 3 ani

0
0
731

După 6 ani de mandat, în loc să asistăm la tăieri de panglică, spre exemplu, pe tronsonul 4 Pan European, Sibiu Pitești, unde weekend de weekend, DN7 se închide ca să poată trece măria sa Kaiserul, ctitorul, făuritorul, Iohannis, în disperarea lui pre electorală, taie panglici la proiectele începute de alții, începute de PSD, de partidul pe care îl înjură și îl disprețuiește cu o ură ”demnă” de alte vremuri, la fiecare declarați și conferință de presă și asta de la pupitrul prezidențial.

Dar dacă să zicem, Ciolacu, sau guvernul PSD ar fi tăiat azi panglica în locul ”Guvernului meu”, s-ar mai fi prezentat să le aplaude realizările mărețe? Sau ar fi ieșit la o declarație și să ne spună cât de incompetent e PSD, căci taie panglica la autostradă cu o întârziere de 3 ani? Sau s-ar fi prezentat oricum, pentre că desigur, președintele ar trebui să fie apartinic, apolitic și pentru că desigur…”interesul României”?

Dacă mulți încă mai aveau îndoiala cum că președintele e ipocrit și duplicitar, zilele astea au dovada contrarie.

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului Iernut-Cheţani, din Autostrada Transilvania: ”Am venit pentru a da un semnal. Trebuie să ne ținem de termene și să avansăm mult mai repede cu lucrările de infrastructură”.

Președintele Klaus Ioahnis a fost prezent, vineri, la inaugurarea tronsonului Iernut-Cheţani, din Autostrada Transilvania. Este vorba despre un tronson de 18 kilometri, din județul Mureș. Astfel, odată cu deschiderea circulației pe acest lot, în total, România va avea 873 de kilometri de autostradă. Șeful statului a declarat, în acest context că nu a venit la inagurarea celor 18 kilomettruu de autostradă ”pentru festivisme”, ci pentru a da un semnal, acela că ”trebuie să lucrăm mai repede, să avansăm mai repede cu lucrurile de infrastructură” din România.

Este evident ca infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez de ce s-a rămas în urmă, cred ca sunt oameni care știu ca nu s-a prea vrut să se dezvolte infrastructura. Această paradigmă s-a schimbat. Acum se vrea.

Nu am venit pentru festivisme și pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal ca trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și să avansăm mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment este un punct intermediar pentru că mai avem foarte, foarte mult de lucru în România”, a declarat Klaus Iohannis.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Scandal de galerie matinal între George Simion și polițiști la metrou: ”Vedeți-vă de treaba dumneavoastră, Poliția nu trebuie să facă abuzuri aici”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Scandal de galerie matinal între Geo…