Acasă Eveniment George Simion, stropit cu cerneală în timpul manifestațiilor de la Iași de Marea Dezbinare: ”Rog Poliția să nu îl amendeze”

George Simion, stropit cu cerneală în timpul manifestațiilor de la Iași de Marea Dezbinare: ”Rog Poliția să nu îl amendeze”

0
318

Tensiuni la ceremoniile din Iaşi, oficiate Ziua Unirii Principalelor Române! George Simion a fost stropit cu cerneală în timp ce susţinea un discurs. Persoana pusă pe scandal a fost ridicată de jandarmi în urma incidentului.

În momentul în care George Simion ţinea un discurs, cineva din mulţime s-a îndreptat către el şi pur şi simplu l-a împroşcat cu cerneală. Imediat, oamenii au sărit în apărarea liderului AUR. Au intervenit şi jandarmii, ceea ce a dat naştere la un scandal uriaş.

Eram în hora unirii și un individ a venit și a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu știu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea.

Rog Poliția să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare națională, dacă așa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”  a declarat George Simion.

Jandarmii i-au ridicat pe cei doi care i-au aruncat cu cerneala în față lui Simion, soț și soție.

În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

Vedeţi scuipatul! Au aruncat cu nişte albastru de metil probabil. Nu ne temem decât de bunul Dumnezeu. Orice instigator ar veni, să vină! V-am zis. S-ar putea să trimită ăştia pe unii să ne omoare. Nu ne temem!”, a spus George Simion într-un live pe Facebook.

Mica Unire pare să fie, mai degrabă, marea dezbinare. Liderul AUR a fost stropit cu cerneală pe față, la manifestațiile de la Iași. Manifestații organizate chiar de către George Simion, în ciuda interdicției autorităților locale care au declarat că nu vor ”CIRC în pandemie”.

Sunt voci care susțin că atacul asupra liderului AUR ar fi fost orchestrat chiar de către primarul Iașiului, Mihai Chirica.

Cert este că la această oră, atacatorii, soț și soție, se află la audieri.

Bărbatul are 32 de ani, este inginer și, în urmă cu puțin timp, a declarat în fața anchetatorilor că a făcut acest lucru pentru că așa și-a dorit el.Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Încep protestele împotriva creșterii preţului la carburanţi, mai mulţi şoferi revoltați, au blocat pompele unei staţii de alimentare din Târgu Jiu

Mai mulți șoferi, au protestat în această după-amiază, într-o benzinărie din Târgu Jiu. Ac…