Acasă Eveniment Gunoaiele redecorează din nou Sectorul 1, protest împotriva lui Clotilde Armand

Gunoaiele redecorează din nou Sectorul 1, protest împotriva lui Clotilde Armand

1
286

Mai mulți angajați ai Romprest, au ieșit Duminică în stradă și cer Primăriei Sectorului 1 să achite facturile restante. Ei spun, că a fost încălcat contractul, iar prețurile nu sunt deloc exagerate, așa cum susține Clotilde Armand, edilul cu unul dintre cele mai mari bugete locale din țară dar și cu cel mai murdar sectot.

Principala cerință a protestatarilor reuniți duminică de la ora 15:00, în Piața Victoriei, este achitarea facturilor restante în vederea implementării contractului de delegare și a asigurării continuității serviciului de utilitate publică.

Protestatarii cer Primăriei Sectorului 1 să achite facturile restante pentru a mai putea oferi în continuare servicii de salubrizare a sectorului.

Edilii Sectorului 1 sunt acuzați că iau decizii unilaterale pe bază de dispoziții personale, ignorand Consiliul Local al Primăriei. Prin demersurile sale, Clotilde Armand își încalcă toate obligațiile, atragând direcțiile primăriei în practici ilegale și oferind acces la documentele confidențiale din Primărie unor “consilieri” care nu sunt angajații primăriei, susțin cei de la Romprest.

Acțiunile lui Clotilde Armand, mai ales în stare de pandemie, sunt considerate un adevărat atentat la sănătatea cetățenilor din sectorul 1 al Capitalei.

Sorin Velicu, directorul operațional al Romprest, a vorbit despre aceste probleme:

E o acțiune de conștientizare prin care readucem în atenția primăriei că mai sunt cinci zile până când, conform notificărilor, noi nu vom mai avea bani pentru a mișca aceste mașini din garaj, a strânge deșeurile și a face salubrizare pe raza Sectorului 1.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Codruța Cerva și Oana Lovin, cătușe-mărțișor din marțipan pentru Clotilde Armand, Poliția intervine

Codruța Cerva și Oana Lovin, protest cu aromă de marțipan, formă de cătușe și aluzii primă…