Acasă Eveniment Iohannis, protejat de proprii cetățeni ”teroriștii, analfabeții, săracii, huliganii, extremiștii, fasciștii”, ca să nu ajungă la el

Iohannis, protejat de proprii cetățeni ”teroriștii, analfabeții, săracii, huliganii, extremiștii, fasciștii”, ca să nu ajungă la el

1
308

Protestatarii pașnici, se îndreaptă acum în marș în număr mare, ca cel mai mare protest al ”pandemiei”, spre Palatul Cotroceni, pentru a îi cere demisia lui Klaus Iohannis.

SPP-ul, antitero și Jandarmeria mobilizate în număr mare la Cotroceni, ca să îl păzească de ”teroriștii, analfabeții, săracii, huliganii, extremiștii, fasciștii” protestatari, pe primul schior al țării.

Președintele tuturor românilor da, dar al românilor care protestau și îi slujeau lui interesele politice, atunci când avea nevoie să dea jos guvernele ”ciumei roșii”. ”Teroriștii, analfabeții, săracii, huliganii, extremiștii, fasciștii” conform cu declarațiile celor aflați sub stăpânirea lui, nu sunt românii lui.

Protestatarii strigă ”Demisia”, ”Jos Iohannis”, ”Wernere nici nu știi cât de mic începi să fii”, ”Mutulică scularea”…

Oana Lovin și Codruța Cerva au mers la Cotroceni, la protest, cu sparanghel. Codruța Cerva a spus:

Sărbătorim un an de la sparangheliada lui Werner și, lăsând gluma la o parte, atunci eram în stare de urgență, eram în zone carantinate, iar românii au fost luați cu autocarele și duși în Germania la cules de sparanghel.

De asemenea, Oana Lovin a precizat:

Murim cu zile în spitale, la fel cum au murit și cei plecați la sparanghel. Atunci nu era problemă cu COVID-19. Trebuie să dai afară oamenii din spitale? Să-i fie rușine, e un dezastru și îi cerem să îl demită pe Vlad Voiculescu, pe Arafat și tot Guvernul Cîțu.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

După nebunia inumană de la Spitalul Foișor din ”noaptea ca și criminalii”, reizbucnesc protestele în România

Update: Protestatarii se îndreaptă în marș spre Palatul Cotroceni, pentru a îi cere demisi…