Acasă Eveniment Klaus Iohannis, a invitat 300 de persoane, la recepția de 1 Decembrie cu certificat verde, de la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, a invitat 300 de persoane, la recepția de 1 Decembrie cu certificat verde, de la Palatul Cotroceni.

0
419

”Președintele” Klaus Iohannis, organizează de Ziua Națională a României o recepție la Palatul Cotroceni, anunță Antena3. Printre invitați se află Florin Cîțu, Nicolae Ciucă, dar și Marcel Ciolacu. De la eveniment va lipsi, însă, primarul Capitalei Nicușor Dan, care nu este vaccinat anti-COVID.

Klaus Iohannis, interesat să își salveze propria piele de la suspendare, invită liderii politici la Palatul Cotroceni. Președintele găzduiește recepția de Ziua Națională a României. Printre invitați, se numără premierul Nicolae Ciucă, liderii partidelor politice, parlamentari, miniștrii, diplomați.

Pentru a participa la recepţia organizată de preşedintele Klaus Iohannis, invitaţii trebuie fie să fie vaccinaţi, fie să fi trecut prin boală. Nicușor Dan, primarul Capitalei, nu va putea să participe, pentru că a anunţat că, în această săptămână, îşi va administra prima doză de vaccin, iar în hotărârea de guvern aprobată de Guvernul condus de Nicolae Ciucă se precizează clar că, pentru a participa la astfel de ceremonii dedicate Zilei Naţionale, trebuie să ai 10 zile de la finalizarea schemei complete. Liderul AUR, George Simion, nu ar fi fost invitat la Cotroceni. La recepţie au fost invitați și liderii PSD, spre deosebire de alţi ani în care Klaus Iohannis nu îi trecea pe listă.

George Simion, liderul AUR, nu s-ar afla pe lista invitaţilor la recepţia de 1 Decembrie, de la Palatul Cotroceni, din cauza faptului că face o opoziţie directă președintelui Iohannis. A început o campanie de strângere de semnături pentru suspendarea preşedintelui.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Încep protestele împotriva creșterii preţului la carburanţi, mai mulţi şoferi revoltați, au blocat pompele unei staţii de alimentare din Târgu Jiu

Mai mulți șoferi, au protestat în această după-amiază, într-o benzinărie din Târgu Jiu. Ac…