Acasă Eveniment ”Liberalul” Rareş Bogdan, a fost apostrofat duminică, la Milano de un român stabilit în Italia care i-a reproşat alianţa cu PSD

”Liberalul” Rareş Bogdan, a fost apostrofat duminică, la Milano de un român stabilit în Italia care i-a reproşat alianţa cu PSD

0
2,791

”Liberalul” Rareş Bogdan, nu a fost aşteptat cu pâine şi sare la Milano. Europarlametnarul PNL a fost atacat de un protestatar în timp ce mergea pe strada în Milano. Protestatarul l-a numit hoț și trădător pe liderul PNL si i-a reprosat alianta făcută de liberali cu PSD.

Prim-vicepresedintele PNL, Rareş Bogdan, a fost apostrofat, duminică, la Milano de un român stabilit în Italia care i-a reproşat alianţa cu PSD. Bărbatul l-a numit pe Rareş Bogdan trădător de ţară şi i-a reproşat că actualii guvernanţi nu se gândesc la oamenii de rând care au pensii şi salarii de mizerie şi sunt nevoiţi să plece să muncească în străinătate, să se despartă de familii.

Rareş Bogdan a susţinut, că PNL s-a aliat cu PSD pentru ca altfel nu se putea face majoritate în Parlament.

”Acum trei luni nu știam sa-ti spun cum am ajuns cu ‘ciuma rosie’. Acum pot sa iti spun: din cauza majoritatii. Ca nu aveam majoritate. N-aveam cu cine sa facem majoritate. Asta este situatia mea. Singura posibilitate de a nu baga tara in alegeri anticipate. Astazi pentru Roamnia e nevoie de majoritate, in contextul regional. Romania are nevoie de majoritate”, i-a spus Rareş Bogdan protestatarului.

”Majoritate de hoţi”, a replicat bărbatul.

”Noi nu am trădat. Ăia care trădează sunt rușii, poate. Noi nu vom trăda niciodată”, a susținut Rareș Bogdan.

”Sunteți mai hoți ca ei (PSD-istii), asta e beleaua mare. E cea mai mare nenorocire ce aţi făcut voi. Să vă fie ruşine pentru ce aţi făcut. Nu o sa vă uităm”, i-a replicat bărbatul.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Protest la poarta penitenciarului Rahova pentru eliberarea fostului primar Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv: ”Nevinovat”

După ce joi l-au condus în aplauze dincolo de poarta închisorii, susținătorii fostului pri…