Acasă Eveniment Nici nu a preluat încă mandatul de premier și Ciolacu începe să fie huiduit, sindicalist, către liderul PSD: ”Mi-e rușine că am fost coleg cu tine, mincinosule”

Nici nu a preluat încă mandatul de premier și Ciolacu începe să fie huiduit, sindicalist, către liderul PSD: ”Mi-e rușine că am fost coleg cu tine, mincinosule”

0
289

Nici nu a preluat încă mandatul de premier și Ciolacu începe să fie huiduit, sindicalist, către liderul PSD: ”Mi-e rușine că am fost coleg cu tine, mincinosule”. Se reîntoarce plăcuța suedeză.

Câteva sute de cadre didactice au ieșit în stradă joi și la Buzău, unde liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost huiduit în timp ce susținea un discurs de Ziua Eroilor, scrie presa locală.

Discursul lui Marcel Ciolacu susținut joi, la Buzău, cu prilejul Zilei Eroilor, a fost acompaniat de vuvuzelele și scandările sindicaliștilor din Educație, care au scandat “Demnitate” și “Și noi suntem eroi”.

Sindicaliștii din educație au plecat mai devreme de ora 12:00, ora prevăzută inițial pentru încheierea protestului de la Prefectură, și s-au îndreptat către Cimitirul Eroilor, unde Ciolacu urma să susțină un discurs de Ziua Eroilor.

Pe fondul vuvuzelelor și scandărilor protestarilor, Marcel Ciolacu a afirmat: ”Aș fi vrut în mod deosebit la sfârșit să mă adresez și doamnelor și domnilor profesori, dar încă de la început aș dori să vă mulțumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora și sunt ferm convins că după această manisfestare în această zi sfântă de Înălțare o să o să ne strângem cu toții la prfectură și vom continua discuțiile împreună”.

Marcel Ciolacu a discutat și cu câțiva sindicaliști și i-a invitat pe reprezentanții acestora la discuții, la Consiliul Județean.

Unul dintre protestatari i-a spus șefului PSD: ”Mi-e rușine că am fost coleg cu tine. Mi-e rușine. Mincinosule”.

Hai să vedem cui îi e rușine până la capăt”, a replicat Ciolacu.

Aș fi vrut în mod deosebit la sfârșit să mă adresez și doamnelor și domnilor profesori, dar încă de la început aș dori să vă mulțumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora și sunt ferm convins că după această manisfestare în această zi sfântă de Înălțare o să o să ne strângem cu toții la prfectură și vom continua discuțiile împreună”, a spus Ciolacu.

După ce au scandat și și-au strigat nemulțumirile, protestatarii au ținut un moment de reculegere în fața Prefecturii, după care au mers la Cimitirul Eroilor, unde liderul PSD Marcel Ciolacu participa la un eveniment.

Liderul Camerei Deputaților urma să susțină un discurs la ceremonia militară şi religioasă cu ocazia Zilei Eroilor, la Domul Central din Cimitirul Eroilor din Buzău.

Discursul deputatului de Buzău a fost întrerupt de protestatarii din Educație care și-au strigat nemulțumirile. În cimitir, acolo unde avea loc evenimentul s-au auzit vuvuzelele și strigătele celor care participau la manifestație.

Oamenii au intonat Imnul, iar liderii sindicaliştilor au convenit cu Marcel Ciolacu să se întâlnească după finalizarea manifestării solemne la care participă deputatul de Buzău.

Salariaţii din Educaţie s-au strâns, joi, în faţa Prefecturii Buzău pentru a-și striga nemulțumirile.

Salariul nemotivant pe tineri i-a alungat. Cu salarii de doi lei prea v-aţi bătut joc de noi. Demnitate, unitate, respect”, sunt mesajele înscripționare pe pancartele protestatarilor.

O degelaţie a protestatarilor va fi primită la discuţii de prefectul judeţului Buzău, Daniel Ţiclea.

Sunt de acord cu solicitările oamenilor, înţeleg că au familii, au copii de crescut (…) Mi-aş dori, totuşi, ca părinţii şi elevii, care aşteaptă veşti de acasă, să aibă parte de veşti bune. În primul rând, îmi doresc să fie multă deschidere la dialog, să fie ascultaţi oamenii, în general, să nu se piardă contactul cu oamenii”, a declarat prefectul judeţului Buzău, Daniel Ţiclea.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Profesorii au plecat în marș spre Cotroceni: ”Cu Iohannis și cu Ciucă, educația-i pe ducă!”, negocierile cu Guvernul au eșuat, Greva continuă

Peste 20.000 de profesori au plecat în marș spre Cotroceni: ”Cu Iohannis și cu Ciucă, educ…