Acasă Eveniment PNL anunță pentru 9 ianuarie, protest în Sectorul 1, împotriva Clotildei: ”Veniți alături de noi să ne exprimăm împotriva acestui primar mincinos și nepăsător”

PNL anunță pentru 9 ianuarie, protest în Sectorul 1, împotriva Clotildei: ”Veniți alături de noi să ne exprimăm împotriva acestui primar mincinos și nepăsător”

0
280

PNL anunță pentru 9 ianuarie, protest în Sectorul 1, împotriva Clotildei: ”Veniți alături de noi să ne exprimăm împotriva acestui primar mincinos și nepăsător”.

Luni va fi protest în Sectorul 1, anunță PNL, după ce, cu doar două zile înainte de începerea școlilor, Romsilva însoțită de poliția română, a blocat 300 de metri de drum pentru a interzice accesul pe una dintre cele două intrări în cartierul Greenfield, restul până la 1.700 de metri cât are strada Vadul Moldovei rămânând deschiși accesului public și traficului auto.

Un nou an, aceeași Armand primarul “Degeaba”! Clotilde Armand își bate joc din nou de cetățenii Sectorului 1 și dă dovadă de rea credință în exercitarea funcției publice! Armand a avut doi ani de zile să facă o simplă cerere către Romsilva.

Primarul Sectorului 1 are mandat din partea Consiliului General și Consiliului Local al Sectorului 1 pentru a cere preluarea Drumului Vadu Moldovei de la Romsilva, prin hotărârile:-> HCGMB 218/2017, -> HCLS1 278/2017 și -> HCLS1 1/2018.

Din 2020 primărița Armand refuză aplicarea legii și a unor hotărâri de consiliu în vigoare. Mai era nevoie DOAR de cererea primarului Armand.

Blocajul a fost totdeauna la persoana primarului Clotilde Armand care una promitea cetățenilor în campanie și fix invers a făcut de când e primar… Armand a promis celor din Greenfield că va amenaja și deschide drumul, dar a ales să-i mintă și îi ține în praf și gropi de atunci. PNL Sector 1 a fost tot timpul susținătorul preluării și deschiderii acestui drum de interes public local, drept dovadă că în bugetul primăriei pentru 2022, consilierii PNL sunt cei care au inclus amendamentul pentru preluarea drumului. Acest amendament însă nu a fost votat de USR.

Veniți alături de noi în a protesta împotriva acestui primar mincinos și nepăsător! Dacă Armand nu face acea cerere, o vom face noi, Consilierii PNL. Rușine Armand!”, a transmis PNL Sector 1.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Ciucă și Ciolacu, huiduiți la Iași, de manifestările Zilei Principatelor Române: ”Eu chiar vă iubesc într-o zi atât de aleasă”

La Iași, manifestările de Ziua Principatelor Române au loc în Piaţa Unirii, în prezența câ…