Acasă Eveniment Protest acum din cauza alegerilor fraudate la Sectorul 1 ”Repetarea votului” cer oamenii ieșiți să protesteze

Protest acum din cauza alegerilor fraudate la Sectorul 1 ”Repetarea votului” cer oamenii ieșiți să protesteze

0
0
697

Un protest din cauza fraudării alegerilor la Sectorul 1, în București și în toată țara, are loc în aceste momente în Piața Mureș de lângă Biroul Circumscripției Electorale nr. 1, Oana Lovin și Codruța Cerva transmit protestul live pe conturile de Facebook.

De ce nu se face anchetă?! Este revoltător ce se întâmplă. Cerem reluarea procesului electoral”, a zis Oana Lovin. Oamenii care s-au strâns la protest cer reluarea alegerilor. Ei consideră că alegerile au fost fraudate.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, joi că avocatul PSD Sector 1 va depune o plângere penală la Parchetul General în cazul imaginilor cu sacii de voturi din sediul Biroului Electoral al Sectorului (BES) 1, difuzate miercuri seară în spaţiul public. Potrivit lui Dan Tudorache, avocatul a justificat plângerea prin faptul că unele persoane au intrat în sala cu sacii de voturi doar cu acordul preşedintelui BES, fără a exista o decizie a Biroului Electoral al Sectorului 1 în acest sens.

”Vrem dreptate, Vrem alegeri libere, Revotare, Libertate, USR și PNL aceeași mizerie, Tepetarea votului, Jos Iohannis, Iohannis infractor și instigator, Jos Dictatura, Nu vrem Hoție vrem Democrație, Opriți Hoția, Votul fraudat trebuie reluat, Fără STS la vot, Hoții”, strigă acum oamenii ieșiți într-un număr mare să protesteze!

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Îmbrânceală ”de dreapta” în Parlamentul României, ”liberalii” Dan Vîlceanu și Florin Roman, bătaie cu mușcături și înghiorlăieli pe holurile Parlamentului

Facebook 174 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Parlamentul României a fost scena …