Acasă Eveniment Protest AUR la Palatul Cotroceni, după eșecul Schengen, se cere demisia lui Iohannis: ”Iohannis trădătorul, a îngenunchiat poporul”

Protest AUR la Palatul Cotroceni, după eșecul Schengen, se cere demisia lui Iohannis: ”Iohannis trădătorul, a îngenunchiat poporul”

0
0
680

Cu puțin înainte de ora 20:00, George Simion a apărut în fața Palatului Cotroceni. Alături de el sunt peste 100 persoane dar și alți parlamentari ai AUR.

S-a strigat: ”Afară cu OMV din țară”, ”PNL și PSD, slugile la OMV”, ”La palatul Cotroceni cântă Cucuveaua/Iohannis și ai lui și-au găsit beleaua”, ”Nu suntem slugile nimănui”, Nu suntem cetățeni de mâna a II-a”, ”Iohannis trădătorul, a îngenunchiat poporul””, ”Demisia Iohannis”.

Liderul AUR, George Simion, consideră că, președintele Iohannis este principalul vinovat pentru faptul că Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen.

Miercuri seara, câteva sute de membrii AUR, au protestat la Palatul Cotroceni, aceștia cerând demisia ”președintelui” trădător Klaus Werner Iohannis.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Explozie puternică în Constanța, barca ucraineană găsită în Marea Neagră a fost detonată, avea explozibil la bord, zgomotul comparat cu un cutremur

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ambarcaţiunea răsturnată la est de T…