Acasă Eveniment Protestatar HoReCa: ”Este momentul în care preşedintele Iohannis trebuie să intervină”

Protestatar HoReCa: ”Este momentul în care preşedintele Iohannis trebuie să intervină”

0
278

Da da da, președintele Iohannis, susținător al programului și al bugetului de austeritate al propriului guvern, Guvernul neo marxist liberal Cîțu, cu tăieri și restricții, cam cu ce să intervină? De la președintele Iohannis, de acolo de unde vă cereți acum o mână de ajutor, de acolo vi se și trag toate belelele. Și poate că, o și meritați!

2021 este și o să fie și în continuare anul protestelor, fără doar și poate. Măsurile luate de Guvernul României au creat valuri de nemulțumire în rândul angajaţii din domeniul HoReCa, dar şi în rândul sindicaliştilor.

Românii au iesit din nou in strada pentru ca premierul Cîţu e hotărât să legalizeze tăierile de bani.

Au fost proteste în toată ţara şi liderii de sindicat anunţă că vor continua să scoată oamenii în stradă în semn de protest faţă de tăierile şi îngheţările anunţate de Guvern.

Angajaţii CFR vor protesta miercuri în faţa Guvernului. Sindicaliști din două federații ale angajaților de la căile ferate vor picheta miercuri Guvernul și mai multe prefecturi din țară, nemulțumiți de situația gravă în care se află sistemul feroviar din România.

La protestul programat miercuri, între orele 12.30-13.30 participă membri ai Federației Naționale Feroviare Mișcare Comercial Vagoane și ai Federației Naționale a Sindicatelor din Transporturi ELCATEL.

Aceștia vor picheta sediul Guvernului României și sediile Prefecturilor din Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Galați și Constanța.

De asemenea, angajaţii din domeniu HoReCa au demarat astăzi proteste de amploare. Oamenii cer ca şeful statului să intervină urgent.

Este momentul în care preşedintele Iohannis trebuie să intervină

Nu este un ajutor pe care Guvernul îl oferă HoReCa, ci este o despăgubire pentru o perioadă de un an de zile, în care sectorul ospitalităţii a fost supus interdicţiilor de funcţionare”, spune unul dintre angajații HoReCa.

Aceştia cer ca Guvernul să îi ajute să recupereze pierderile din timpul pandemiei.

Cafenelele din Centrul Vechi al Capitalei au fost închise azi pentru jumătate de oră, timp în care angajaţii şi-au strigat nemulţumirile.

Protestul celor din domeniul restaurantelor nu a fost singurul de azi. Sindicaliştii anunţă că vor continua să îşi strige nemulţumirile în stradă faţă de măsurile anunţate de Guvern.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Codruța Cerva și Oana Lovin, cătușe-mărțișor din marțipan pentru Clotilde Armand, Poliția intervine

Codruța Cerva și Oana Lovin, protest cu aromă de marțipan, formă de cătușe și aluzii primă…