Acasă Eveniment Scandal la protest, Simion i-a tăiat microfonul Șoșoacăi, aceasta a reacționat: ”Nenorocitule, ăsta e Simion, trădătorul, și-a bătut joc de AUR, rușine”

Scandal la protest, Simion i-a tăiat microfonul Șoșoacăi, aceasta a reacționat: ”Nenorocitule, ăsta e Simion, trădătorul, și-a bătut joc de AUR, rușine”

0
0
563

Protest pe tabere, simpatii, căprării și interese în Piața Victoriei: Incidente violente! Diana Șoșoacă: ”Ajutor, ajutor, ajutor!”. Ciocniri Simion Șoșoacă în Piața Victoriei. ”Nenorocitule”. Liderul AUR, acuzat să și-a pus oamenii să bată o protestatară.

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a certat cu liderul AUR, George Simion, în contextul protestelor organizate, duminică, 2 octombrie, în centrul Capitalei.

Protestatarii lui George Simion, președintele AUR, au mers din Piața Universității în Piața Victoriei, acolo unde se afla și senatoarea Diana Șoșoacă. Fost membră AUR a strigat ”nenorocitule” către liderul AUR, căruia i-ar fi cerut să plece din Piața Victoriei, notează EpochTimes. Conform acesteia, protestul din Piața Victoriei este autorizat de ea, pe când George Simion l-ar fi autorizat pe cel din Piața Universității, de unde a plecat în marș spre Guvern.

Diana Șoșoacă l-a acuzat pe George Simion că și-a ”pus oamenii să bată o femeie de 70 de ani”. Ea l-a acuzat pe liderul AUR că vrea să distrugă mitingul anti-Guvern. Susținătorii AUR au început să strige ”Jos Șoșoacă”. Un parlamentar AUR a declarat, pentru sursa citată: ”Am fost cei mai proşti, am adus oameni la mitingul lui Şoşoacă”.

Scandalul Șoșoacă – AUR a fost și motivul mobilizării jandarmilor în zonă.

Se pare că și George Simion ar fi avut o contribuție la iritabilitatea Dianei Șoșoacă, asta după ce senatoarea s-a urcat pe o scenă improvizată, dar susținătorii liderului AUR au ”bruiat-o” folosind boxe. Unul dintre susținători a reclamat: ”Nu vedeți că pe George Simion nu vrea să-l invite pe scenă? El e liderul Opoziției”. S-a auzit strigând ”Jos scena!” sau ”Simion”.

Conform sursei citate, Luis Lazarus și Diana Șoșoacă îl invitau pe George Simion pe scenă, dar acesta din urmă ar fi continuat să-i acopere cu boxele.

”Continuăm în ciuda diversiunilor” a scris George Simion pe Facebook. El și susținătorii săi au plecat spre sediul PSD, partid pe care l-a acuzat de diversiune.

George Simion și fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, au intrat în conflict, duminică, în Piața Victoriei, unde fiecare dintre ei și-a disputat supremația asupra microfonului de la care să se adreseze protestatarilor adunați în urma mobilizării făcute de AUR.

Când susținătorii lui Simion au ajuns în fața Guvernului, ei venind în marș de la Piața Universității, au găsit-o acolo pe Diana Șoșoacă, alături de câteva sute de fani ai acesteia.

Senatoarea a luat cuvântul, la un microfon, pe o scenă improvizată, dar când ea încerca să vorbească, susținătorii AUR huiduiau. În cele din urmă i-a fost tăiat microfonul, iar ea l-a acuzat pe Simion că este lipsit de bun simț.

Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate

E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine!

Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis ea fostului său șef de partid.

Cei adunați în Piață au început să huiduie și să strige ca cei doi lideri ai extremei drepte să nu se certe.

Diana Șoșoacă a cerut ajutorul jandarmilor spunând că Luis Lazarus și „o doamnă” au fost răniți de deputatul AUR Antonio Andrușceac.

Diana Şoşoacă a început să strige după jandarmi: ”Ajutor, ajutor, ajutor! Luiz Lazarus a fost lovit, o doamnă a fost lovită de domnul Andruşceac. Avem nevoie de jandarmi!”.

Senatoarea a luat cuvântul, dar când ea încerca să vorbească, susținătorii AUR huiduiau. În cele din urmă i-a fost tăiat microfonul, iar ea l-a acuzat pe Simion că este lipsit de bun simț.

Peste 10.000 de protestatari, potrivit deputatului George Simion, preşedintele AUR, au ocupat duminică zona Pieţei Universităţii, în aşteptarea semnalului de plecare în marş spre Piaţa Victoriei, locul de desfăşurare a manifestaţiei.

Pe fondul asurzitor al vuvuzelelor, participanţii la protest flutură steaguri tricolore, afişează lozinci antiguvernamentale şi scandează, printre altele, „Demisia”, „Hoţii, hoţii”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „George, preşedinte”, „Naţional, unitate”.

După ciocnirile cu Diana Șoșoacă în Piața Victoriei, George Simion și-a luat protestatarii și a plecat spre sediul PSD, partid pe care l-a și acuzat de diversiune. Între timp, el a ajuns cu protestatarii la sediul social-democraților.

Câteva mii de persoane protestează duminică în Piaţa Victoriei, după ce au plecat în marş de la Piaţa Universităţii. Este vorba despre aproximativ 3.000 de oameni care se află în faţa Palatului Victoria, scrie Agerpres.

Protestul a fost anunţat în urmă cu câteva zile de liderul AUR, George Simion. Duminică, acesta a susţinut că la manifestaţie participă oameni veniţi din toate judeţele ţării „pentru a-şi arăta nemulţumirea”.

Nu e protestul AUR, nu e protestul lui George Simion, e protestul românilor nemulţumiţi„, le-a transmis Simion participanţilor la protest.

Pe fondul vuvuzelelor, participanţii la protest flutură steaguri tricolore şi afişează lozinci antiguvernamentale.

Manifestaţia este supravegheată îndeaproape de forţele de ordine.

Protestatarii s-au încolonat pentru a pleca spre Piața Victoriei. Unii dintre ei au dat foc facturilor pe care le-au adus la protest. Printre persoanele publice de la protest se află și Mugur Mihăescu.

Protestul este anunțat să înceapă la ora 14:00 și autorizația a fost obținută pentru intervalul orar 12:00 – 23:00. Protestatarii anunță că vor pleca în marș din Piața Universității spre Piața Victoriei.

De asemenea, protestatarii au fost îndemnați să vină cu facturile la energie electrică. Protestul a fost asumat și anunțat de partidul AUR.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Rusia ”democrată”, un fleac, l-au ciuruit, Aleksei Navalnîi, cel mai vehement opozant al dictatorului Putin, a murit într-un penitenciar din Siberia

Alexei Navalnîi, politicianul rus de opoziție și critic al lui Vladimir Putin, a murit înt…