Acasă Eveniment Șoșoacă, scandal la Ambasada SUA: ”Noi suntem parlamentari, nu orice cetățean, de ce vorbiți cu noi prin geam, mușcăm?”

Șoșoacă, scandal la Ambasada SUA: ”Noi suntem parlamentari, nu orice cetățean, de ce vorbiți cu noi prin geam, mușcăm?”

0
946

”One one two, call police, I don’t give a shit”, se întoarce. Senatoarea Diana Șoșoacă, a reușit din nou să iasă în evidență și să cadă în ridicol, cu un scandal monstru, pe care l-a făcut chiar la ușa Ambasadei SUA din București. Ea ar fi dorit să fie primită în audiență fără să își facă o programare, chiar pe loc.

Senatoarea Diana Șosoaca a ajuns miercuri în fata Ambasadei SUA din București, unde a făcut un scandal monstru. Asta pentru că nu a fost primita imediat, iar oficialii ambasadei i-au solicitat să facă o programare înainte de întâlnire. Aceasta e hotărâtă să depună plângere penală pentru înalta trădare împotriva președintelui României, pentru că ar fi acceptat intrarea României în razboiul dintre Rusia și Ucraina, după cum susține ea în mod eronat o informație complet falsă.

Noi suntem parlamentari, nu orice cetățeni. Dumneavoastră trebuie să aveți un protocol special pentru reprezentanții poporului unde aveti ambasadele. Trebuie să ne primiți imediat.

Deci asta primim de la Ambasada SUA? Statul sclav al Americii? Un telefon la care să sunăm. Președintele României la fel face? Ca să primească o audiență? Să primeasca un număr? Vi se pare ca statul ăsta e sclavul SUA sau suntem parteneri egali? Suntem colonie? Vă asigurăm că nu permitem. Este un afront la adresa Romaniei.

Vom informa Congreul SUA pentru afrontul făcut Parlamentului României„, a spus Șoșoacă.

Sosoaca a fost insotita si de deputatul Mihai Lasca, condamnat penal pentru bataie in trafic, si de deputatul Ciprian Ciubuc, recent dat afara din AUR, care a spus ca a fost „ca un caine pentru George Simion”.

Sosoaca a fost foarte indignata ca nu a fost primita imediat de insarcinatul cu afaceri al ambasadei.

Oficialii ambasadei i-au solicitat sa faca o programare inainte de a se intalni.

Vi se pare normal sa tratati in acest fel parlamentarii? Suntem statul sclav al Americii. Presedintele Romaniei face la fel? Suntem colonie? Nu permitem un astfel de tratament, este un afront la adresa Romaniei si a poporului roman. Vom informa congresul SUA”, a facut scandal Șoșoacă.

Jurnalista italiana care a fost agresata in decembrie 2021 de Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Sosoaca, afirma in plangerea penala depusa la politie ca acesta a muscat-o de mana.

Jurnalista se numeste Lucia Goracci si a fost si corespondenta de razboi. Ea a depus o plangere penala de zece pagini la Sectia 4 de Politie din Capitala.

Jurnalista il acuza in plangere pe Silvestru Sosoaca ca a muscat-o, anunta Antena 3: „M-a muscat de mana si apoi am iesit afara”.

Am intrat in biroul de avocatura al doamnei Sosoaca si ne-a intampinat cu o atitudine zambitoare avand pe masa mai multe alune si covrigei. Cand a inceput filmarea eu am ramas pe hol si am vazut ca sotul ei a adus in birou un sac negru in care a spus ca se ingroapa persoanele decedate dezbracate, dupa care am vazut cum acesta l-a luat apoi in bucatarie.

Dupa acel moment doamna Sosoaca a devenit nervoasa si agresiva. Intra in conflict si spune ca daca nu ii convin conditiile pe care ea le hotaraste poate sa plece. In acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregatit sa plece. A iesit in hol dar doamna Sosoaca a aparut si a inchis usa zicand ca nu iesim nicaieri. A spus ulterior sotului sa sune la Politie dupa ce a inceput sa tipe apoi un alt barbat a intrat in casa”, a scris in plangere jurnalista Lucia Goracci, afirmand ca in acel moment a fugit pe casa scarii.

Dupa aproximativ 10 minute a aparut Politia si sotul senatoarea a inceput sa impinga jurnalistii italieni. Dupa care sotul senatoarei Diana Sosoaca i-a smuls masca de pe fata si a lovit-o in brat dupa care a muscat-o de mana.

M-a muscat de mana si apoi am iesit afară”, mai spune jurnalista Lucia Goracci in plangerea penala.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Ciucă și Ciolacu, huiduiți la Iași, de manifestările Zilei Principatelor Române: ”Eu chiar vă iubesc într-o zi atât de aleasă”

La Iași, manifestările de Ziua Principatelor Române au loc în Piaţa Unirii, în prezența câ…