Acasă Eveniment ”Tancul rusesc” Șoșoacă, la Brăila, un nou scandal cu un alegător opozant revoluționar, căruia i-a cerut să plece din propria-i localitate: ”Du-te bă de aici”

”Tancul rusesc” Șoșoacă, la Brăila, un nou scandal cu un alegător opozant revoluționar, căruia i-a cerut să plece din propria-i localitate: ”Du-te bă de aici”

0
0
400

”Tancul rusesc” Șoșoacă, la Brăila, un nou scandal cu un alegător opozant revoluționar, pe care l-a jignit și i-a cerut să plece din propria-i localitate: ”Du-te bă de aici”.

Într-un eveniment neobișnuit ce a avut loc recent la Brăila, Diana Șoșoacă, cunoscută pentru pozițiile sale controversate, s-a confruntat cu o primire departe de a fi caldă și primitoare. În locul fanfarelor și al covorului roșu, senatoarea a fost întâmpinată de un localnic cu un mesaj dur. Acesta, care a participat la Revoluția din 1989, i-a transmis senatoarei să părăsească orașul, amintindu-i de trecutul dureros în care rușii au ucis români. Într-un schimb aprins de replici, Șoșoacă nu s-a dat înapoi, afirmând mândră de vizitele sale la Ambasada Rusiei și insistând că obiectivul ei este să aducă rușii înapoi în România.

Șoșoacă s-a lăudat cu vizitele sale la Ambasada Rusiei și a anunțat că obiectivul ei este să-i aducă pe ruși. Totodată, ea i-a cerut brăileanului să părăsească orașul și l-a trimis la ”reanimare”.

Diana Șoșoacă își dă din nou în stamba ce o cam strânge la subraț. Liderul partidului SOS România a avut o nouă ieșire, cu care a reușit să atragă atenția tuturor. Așa cum ne-a obișnuit, și-a ieșit din minți și a avut mai multe replici dure la adresa unul revoluționar din Brăila. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și acuzații nefondate.

Într-o zi de sâmbătă, 10 februarie, în Brăila, atmosfera unei piețe alimentare a fost tulburată de un incident în care un cetățean român a decis să își exprime public nemulțumirea față de acțiunile politice ale senatoarei Diana Șoșoacă. Aceasta din urmă, înconjurată de susținători, nu s-a așteptat la întrebările directe și critice adresate de cetățeanul revoltat.

Întrebarea cetățeanului, confruntând-o pe senatoare cu susținerea sa evidentă pentru Rusia, o țară considerată agresoare și a cărei conducere este urmărită internațional pentru diverse acțiuni, a stârnit un schimb de replici tensionat.

În loc să fie întâmpinată cu fanfara și covorul roșu, a fost întâmpinată cu resentimente și reproșuri din partea unui localnic. Acesta, care a fost implicat în evenimentele Revoluției, i-a adresat senatoarei un mesaj dur, sugerându-i să părăsească orașul și să nu uite tragediile suferite de români în urma intervenției ruse.

Cetățeanul a filmat întregul incident, captând momentul în care îi adresa întrebarea directă: „Ce-ai căutat la Ambasada Rusiei? Eu am luptat la Revoluție ca să-mi aduci tu rușii? Bunicii noștri au murit uciși de ruși și tu îi aduci înapoi?”

Localnicul, indignat, i-a reproșat senatoarei că nu s-a luptat în Revoluție pentru ca ea să aducă comuniștii înapoi în Brăila. Șoșoacă a răspuns provocator, sugerând că localnicul ar trebui să părăsească orașul, în timp ce se lăuda cu curajul și inițiativa ei de a se întâlni cu reprezentanții ruși. Această dispută reflectă tensiunile profunde din societatea românească privind relațiile cu Rusia și trecutul istoric comun.

În ciuda acuzațiilor aduse, Șoșoacă a continuat să își apere acțiunile și vizitele la Ambasada Rusiei, considerându-le un act de bravură. Ea a contracarat acuzațiile localnicului, susținând că are dreptul să își urmeze propriile convingeri și planuri, chiar dacă acestea sunt contrare sentimentelor comunității locale.

Reacția senatoarei Șoșoacă a fost una vehementă și sfidătoare. Cu un ton ridicat și zeflemitor, a răspuns: „Treaba mea! Bravo mie că m-am dus! Că am tupeu, nu ca tine”, repetând aceste cuvinte de mai multe ori și încercând să acopere obiectivul camerei telefonului cu mâna ei.

Mai mult, în loc să răspundă la întrebările cetățeanului, senatoarea a ales să-l jignească și să-l ignore, întrebându-l sarcastic dacă este vaccinat și îndemnându-l să meargă la reanimare. De asemenea, a folosit apelativul ”Pesedistule!” pentru a-l denigra pe cetățean.

Diana Șoșoacă: Rușii au câștigat războiul!

Brăilean: Eu nu m-am luptat la Revoluție ca să vii tu cu comuniștii aici, în Brăila! Ai înțeles? Te duci frumos și pleci din Brăila!

Diana Șoșoacă: Nu plec eu, mă! Pleci tu!

Brăilean: Ai înțeles?

Diana Șoșoacă: Tu pleci! Pesedistule!

Brăilean: Ce cauți la Ambasada Rusiei?

Diana Șoșoacă: E treaba mea, mă! Bravo, mie, că m-am dus!

Brăilean: Bunicii noștri au murit, i-au omorât rușii și vii tu aici ca să ne aduci iar rușii?!

Diana Șoșoacă: Bravo, mie, că eu am tupeu, tu nu ai tupeu!

Acest incident a generat un val de reacții în comunitate și pe rețelele de socializare, punând în lumină diviziunile și tensiunile care persistă în societatea românească legate de istorie, politică și relațiile externe. Schimbul de replici între Diana Șoșoacă și localnicul din Brăila a devenit un subiect fierbinte de discuție, reflectând polarizarea profundă pe aceste teme.

Diana Șoșoacă a călătorit la Brăila, dar întâmpinarea ei nu a fost deloc una festivă, ci dimpotrivă. Un localnic, participant la Revoluție, i-a adresat un avertisment ferm, cerându-i să plece din oraș și să nu uite tragedia suferită de români din cauza rușilor. În ciuda acestui avertisment, Șoșoacă a mândrit în mod deschis cu vizitele sale la Ambasada Rusiei și a declarat că scopul ei este să aducă rușii în prim-plan. Mai mult decât atât, ea a insistat ca localnicul din Brăila să părăsească orașul, trimițându-l la ceea ce a numit ea „reanimare”. Titlul pe care l-a adoptat, „Rușii au câștigat războiul”, este o afirmație care reflectă poziția sa controversată și provocatoare.

Brăileanul: ”Nu m-am sacrificat în timpul Revoluției ca să aduci tu ideile comuniste aici, în Brăila! E clar pentru tine? Ar fi bine să te duci și să pleci din orașul nostru!”

Diana Șoșoacă, președinta partidului SOS, a adus în atenție un incident cu potențial politic de amploare, susținând că premierul Marcel Ciolacu i-ar fi cerut să nu candideze la alegerile prezidențiale din 2024. Potrivit afirmațiilor sale, în schimbul retragerii din cursa prezidențială, i s-ar fi oferit mai multe funcții în cadrul guvernului.

În declarațiile sale, senatorul Diana Șoșoacă a accentuat caracterul controversat al situației, afirmând că a fost contactată de către Marcel Ciolacu, care i-ar fi propus funcția de premier al României în schimbul retragerii sale din cursa electorală. Această propunere, conform lui Șoșoacă, ar fi fost percepută ca un ”atac politic”, întrucât încălcă principiile democratice și independența procesului electoral.

În continuare, Diana Șoșoacă a sugerat că popularitatea ei în sondaje ar fi generat îngrijorare printre politicienii aflat în guvernare. Aceasta a subliniat că oferta de a ocupa funcția de premier nu ar fi fost singura, menționând că premierul Ciolacu ar fi dorit să o numească și în alte poziții de răspundere, cum ar fi cea de ministru al Justiției sau chiar Avocat al Poporului, în încercarea de a o împiedica să candideze la alegerile prezidențiale.

”Voi rezista tuturor atacurilor din sistem. Nu mă voi abate, deși am fost sunată inclusiv de Marcel Ciolacu să-mi spună să mă retrag din cursa de la prezidențiale, cu toate că eu nu mi-am anunțat intrarea în cursa pentru alegerile prezidențiale. Și că-mi oferă postul de premier.

Sau ministru al Justiției, ori Avocat al Poporului. Evident, că la scorurile pe care le am, să aleg eu președintele”, s-a exprimat Diana Șoșoacă, pe rețelele de socializare.

Până în momentul publicării acestor informații, premierul României și președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu au furnizat un răspuns oficial la afirmațiile făcute de senatoarea Diana Șoșoacă. Totuși, este important de menționat că cei doi au avut istoric de conflicte politice, inclusiv momente de confruntări în cadrul Parlamentului.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

După atacul murdar cu ”Peppa Pig” la Piedone, ipocritul Cîrstoiu, nu răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate: ”Ce frumoase ar fi campaniile electorale dacă nu ar fi murdare”

Facebook 204 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După atacul murdar cu ”Peppa Pig” …