Acasă Eveniment Tinerii frumoși și liberi, fac coadă să se dedulcească la cele 3.000 de şaorma moca, oferite de Dorian Popa

Tinerii frumoși și liberi, fac coadă să se dedulcească la cele 3.000 de şaorma moca, oferite de Dorian Popa

0
517

Tinerii frumoși și liberi fac coadă uriaşă la şaorma gratis oferită de Dorian Popa. Artistul oferă astăzi 3.000 de şaorma cu ocazia deschiderii unui nou restaurant din Capitală.

Sute de persoane au așteptat la o coadă uriaşă, iar unii au mărturisit că, pentru a ”face loc”, nici măcar nu au luat micul dejun.

Tinerii au recunoscut că i-a atras și prezența artistului, pe care au vrut să-l cunoască. Dorian s-a prezentat la local într-un echipament de baschetbalist.

Bucureștenii s-au strâns în număr extrem de mare la un fast-food din Capitală pentru a primi o shaorma gratuită, oferită de Dorian Popa. Promoția a fost creată cu ocazia deschiderii unui nou restaurant.

După ce a dat lovitura în imobiliare şi a construit un cartier rezidențial, Dorian Popa este de neoprit şi continuă să facă afaceri.

De această dată, artistul şi-a deschis propria şaormerie, în Sectorul 2.

Sute de tineri aşteaptă la o coadă uriaşă pentru a primi şaorma gratis.

Promoţia va fi disponibilă până la ora 18.

Într-un filmuleţ postat pe TikTok, Dorian Popa le spune oamenilor cum va fi şaorma Hâtz.

Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice şaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu„, recomandă Dorian Popa.

Într-un filmuleţ postat pe TikTok, Dorian Popa le spune oamenilor cum va fi şaorma Hâtz. „Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice şaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu„, recomandă Dorian Popa.

Dorian Popa le răspunde fanilor care l-au criticat. Artistul nu a lăsat lucrurile așa și le-a transmis răutăcioşilor un mesaj prin care explică faptul că a ajuns la actualul statut financiar numai prin muncă.

Am postat zilele trecute vlogul cu Maybach-ul GL 600 sau GLS 600 și iată o tonă de comentarii vizavi de faptul că țara arde și baba se piaptănă. În situația de față țara e România și e implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog.

Și baba e subsemnatul, înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină în valoare de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal.

Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Pe măsură ce anii au trecut mi-am dat seama că îmi place mult să muncesc, îmi place să am rezultate și că distracția nu trebuie să fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al priorităților din viața mea.

Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci. Asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina nici de la mama, nici de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale.

Am muncit de luni până duminică non-stop, muncesc de luni până duminică. Ce mă îngrijorează pe mine e că mulți dintre cei care aruncă cu hate au fost vara asta cel puțin o dată sau de două trei ori la mare, probabil că vara aceasta au fost cel puțin la un festival, poate că în weekenduri au fost la cluburi, la grătare sau alte petreceri”, a spus Dorian Popa.

Influencerul le-a spus celor care-l critică că a făcut avere cu numeroase sacrificii, a mărturisit că nu a mai fost în vacanţă de cel puţin cinci ani. ”Nu îmi place să ies în față cu chestia asta, nu ai de ce să o menționezi decât dacă ajungi în situație ca aceasta. Eu nu am am fost în concediu de circa cinci ani, șase ani de zile.

Și ultima mea vacanță a fost una contractată cu Ministerul Turismului din Dubai unde pot spune că m-am simțit bine. Am avut un job unde m-am simțit ca într-un concediu. Să nu credeți că e ușor.

În momentul în care ai mașini de sute de mii de euro sau construiești un cartier de sute de mii de euro sau ai o casă de sute de mii de euro nu îți e și ție de un Santorini, un Monaco, la Mamaia, poate chiar la munte. Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii!”, s-a mai justificat artistul.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Scandal la protest, Simion i-a tăiat microfonul Șoșoacăi, aceasta a reacționat: ”Nenorocitule, ăsta e Simion, trădătorul, și-a bătut joc de AUR, rușine”

Protest pe tabere, simpatii, căprării și interese în Piața Victoriei: Incidente violente! …