Acasă Eveniment Traian Băsescu zis și Petrov a provocat un incident rutier în București, fostul turnător, a lăsat un bilet pe mașina lovită

Traian Băsescu zis și Petrov a provocat un incident rutier în București, fostul turnător, a lăsat un bilet pe mașina lovită

0
634

Fostul președinte și turnător la securitate, Traian Băsescu zis și Petrov, a provocat un inccident rutier în Capitală. Fostul președinte s-a dus singur la poliție după ce a lovit oglinda unei mașini parcate.

După ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea.

În data de 22.05.2022, a sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Traian Băsescu nu este la primul accident de circulație. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta.

Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a provocat un accident rutier duminică, 22 mai. Acesta se afla singur în mașină atunci când a lovit un alt autoturism parcat, acroșându-i oglinda. Potrivit primelor informații, a mers singur la Poliția Rutieră și a declarat accidentul. Aici a fost testat și cu etilotestul pentru a se depista dacă a consumat băuturi alcoolice. Rezultatul a fost zero.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 2 a Capitalei, potrivit surselor Antena 3. După ce a accidentat mașina, a lăsat un bilet prin care și-a cerut scuze pentru incident. De asemenea, Traian Băsescu a lăsat un număr de telefon pentru ca proprietarul mașinii să îl contacteze și să rezolve cu actele necesare în urma accidentului.

În urma accidentului rutier provocat, Traian Băsescu riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și amendă de 590 de lei, dar numai după ce victima acestui accident ușor se va prezenta și ea la Biroul de Accidente Ușoare. Fostul președinte a respectat legea, și s-a prezentat la poliție în maximum 24 de ore de la producerea accidentului.

Am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o”, a spus Băsescu.

Doar atât?”, l-a întrebat reporterul pe fostul preşedinte. ”Dar ce voiai, mai mult?”, a fost replica iritată a lui Băsescu.

Incidentul a avut loc pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei, iar surse din Brigada Poliției Rutiere susțin că fostul Președinte ar fi acroșat, de fapt, o mașină parcată.

Imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate. Ba chiar a lăsat un număr de telefon la care utilizatorul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea. Era obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore.

Traian Băsescu are mașina din 2012, fiind prima ieșită pe linia de fabricație de la Craiova.

În urma coliziunii, niciunul dintre conducătorii sau pasagerii autovehiculelor nu a fost rănit. Tamponarea a avut loc pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Încep protestele împotriva creșterii preţului la carburanţi, mai mulţi şoferi revoltați, au blocat pompele unei staţii de alimentare din Târgu Jiu

Mai mulți șoferi, au protestat în această după-amiază, într-o benzinărie din Târgu Jiu. Ac…