Acasă Eveniment Traian Berbeceanu își preia cu mare fast mandatul de Prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu își preia cu mare fast mandatul de Prefect al Capitalei

0
0
457

Vineri, 23 octombrie, are loc ceremonia de învestire a lui Traian Berbeceanu în funcția de prefect al municipiului București.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, participă, începând cu ora 12:30, la ceremonia de învestire a lui Traian Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei. Evenimentul are loc în fața sediului Instituției Prefectului București.

Amintim că Berbeceanu a fost numit în funcția de prefect al municipiului București, joi seară, printr-o hotărâre de guvern.

Berbeceanu îl înlocuiește în funcție pe Gheorghe Cojanu.

Premierul Ludovic Orban a motivat vineri de ce este potrivit Traian Berbeceanu pentru funcția de prefect al Capitalei. Cariera și corectitudinea sunt două dintre elementele esențiale care au stat la baza numirii acestuia.

Ludovic Orbana a fost întrebat ce îl recomandă pe Berbeceanu pentru funcția de prefect al Bucureștiului.

Cariera pe care a avut-o. E un om corect, cinstit, ferm, care acționează în baza legii.

Prefectul trebuie să fie cel care asigură respectarea legii în unitatea administrativ-teritorială unde este prefect.

Este integru, are capacitatea de a conduce toate forțele de ordine, de a gestiona situații de criză.

Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la București„, a conchis Orban.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Hotărârea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicată joi seara în Monitorul Oficial.

De aemenea, Gheorghe Cojanu a fost revocat, prin hotărâre de Guvern, din funcţia de prefect al Capitalei. Ulterior, acesta a fost numit în funcția de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Învestirea în funcția de prefect al județului… al Municipiului București mă onorează. Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari. Am convingerea că împreună putem face față. (…) Vreau să îi asigur pe colegii din prefectură de tot sprijinul meu și de faptul că le vom oferi bucureștenilor soluții, nu justificări”, a declarat Berbeceanu.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Îmbrânceală ”de dreapta” în Parlamentul României, ”liberalii” Dan Vîlceanu și Florin Roman, bătaie cu mușcături și înghiorlăieli pe holurile Parlamentului

Facebook 174 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Parlamentul României a fost scena …