Acasă Eveniment Un nou protest HoReCa în fața Guvernul începând cu ora 19

Un nou protest HoReCa în fața Guvernul începând cu ora 19

0
0
844

Patronii din HoReCa protestează din nou în faţa Guvernului! Reacţia lui Mugur Mihăescu: ”Au găsit ţapul ispăşitor!”

Patronii nemulţumiţi din HoReCa protestează din nou în faţa Guvernului. Nemulţumiţi de noile restricţii, angajaţii afectaţi de măsurile luate de Guvern se vor aduna din nou în Piaţa Victoriei, începând cu ora 19.

Reprezentanţii HoReCa spun că autorităţile nu au luat până acum nicio măsură reală pentru a îi sprijini.

Restaurantele şi cafenele vor fi închise în următoarele 14 zile.

Sute de persoane au protestat acum două săptămâni în fața Guvernului.

Angajaţii le cer autorităţilor să îi testeze periodic şi atrag atenţia că nu această industrie este vinovată de numărul mare de infectări cu COVID-19.

Patronii şi angajaţii din restaurante şi cafenele vor protesta din nou în Piaţa Victoriei pentru a îşi striga nemulţumirile.

Mugur Mihăescu deține mai multe afaceri în domeniul HoReCa și a făcut mai multe apeluri publice pentru redeschiderea restaurantelor.

Vreau să înțeleg care este logica să închid iar pentru 14 zile, ca pe urmă să deschid iar. După alegeri ne vom infecta iar, dar închizi HoReCa. Asta îmi dă cu virgulă. Nu pot să îmi explic aşa ceva (…)

Vrei să arăţi că faci ceva, păi fă ce trebuie. Nu îi închideți tot pe boii care trag (…) Specialiştii au demonstrat că a fost un singur focar în 35.000 de unităţi sau câte or fi. Eu nu pot să înţeleg care este raţiunea, de ce ne fac treaba asta? Sunt milioane de oameni care sunt afectaţi direct. Erau 400.000 de angajați, cu familii. Se duce naiba tot!”, a spus Mugur Mihăescu, patron de restaurant.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment
Comments are closed.

Vezi Și

Scandal de galerie matinal între George Simion și polițiști la metrou: ”Vedeți-vă de treaba dumneavoastră, Poliția nu trebuie să facă abuzuri aici”

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Scandal de galerie matinal între Geo…