Acasă Eveniment Vaccinul pentru copii scoate oamenii în stradă București, se cere demisia decidenţilor care au lansat vaccinarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani în România

Vaccinul pentru copii scoate oamenii în stradă București, se cere demisia decidenţilor care au lansat vaccinarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani în România

0
206

Zeci de oameni protestează, joi, în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti şi, spun ei, vor merge şi la alte instituţii, nervoşi că vocea lor nu a fost ascultată.

Manifestanţii cer demisia decidenţilor pentru că au lansat vaccinarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani în România.

Oamenii le cer judecătorilor să analizeze mai rapid recursurile privind anularea hotărârilor CNSU prin care au fost impuse restricţiile în pandemie.

Apoi, spun oamenii, vor merge în faţa Ministerul de Interne şi vor cere demisia lui Raed Arafat, iar ulterior vor merge şi al Ministerul Sănătăţii, pentru a-i cere demisia ministrului Alexandru Rafila.

Manifestanţii spun că sunt nemulţumiţi pentru că ieri a început campania de vaccinare anti-COVID a copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani.

În final, oamenii vor merge şi în faţa sediului Avocatului Poporului, pentru a-i cere demisia acestuia.

Manifestanţii spun că fac aceste lucruri pentru că sunt nemulţumiţi că Renate Weber, cea care ocupă funcţia de AVvcat al Poporului, nu a atacat la Curtea Constituţională Legea stării de alertă şi celelalte restricţii care au fost aplicate în pandemie.

”Rușine să vă fie!” – s-a scandat la un moment dat din rândul protestatarilor. Oamenii au ieșit la protest la o zi după ce a început în România vaccinarea anti-Covid a copiilor din categoria de vârstă între 5-11 ani.

Unii dintre manifestați au afișat un banner uriaș, pe care scria „Stop injectării la copii!”, semn că una dintre nemulțumirile lor ține de începerea acestei etape.

Încarcă mai mult
Load More In Eveniment

Vezi Și

Protest la poarta penitenciarului Rahova pentru eliberarea fostului primar Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv: ”Nevinovat”

După ce joi l-au condus în aplauze dincolo de poarta închisorii, susținătorii fostului pri…