Acasă Externe ”Alfa macho” Putin, de la bustul gol în Siberia, la înfofoleala cu păturică de ”Parada Victoriei” în Piața Roșie din Moscova

”Alfa macho” Putin, de la bustul gol în Siberia, la înfofoleala cu păturică de ”Parada Victoriei” în Piața Roșie din Moscova

0
409

Președintele rus, invadatorul Vladimir Putin, a fost surprins stând cu o păturică așezată pe picioare, în timpul paradei militare din 9 mai. Sunt noi semne că starea sa de sănătate este una precară, sau este doar o altă manipulare?

Criminalul de război, invadatorul Vladimir Putin, a observat luni parada de Ziua Victoriei în Piața Roșie din Moscova. În vârstă de 69 de ani, liderul rus s-a uitat la spectacol cu ​​o pătură în poală, cel mai recent semn al sănătății sale precare.

Președintele Rusiei a participat la eveniment care comemorează capitularea Germaniei naziste în 1945 – pentru a ține un discurs în timpul căruia a proiectat o imagine a forței și puterii militare rusești, în ciuda războiului neconvingător din Ucraina.

Dar în mai multe momente, inclusiv când a mers la Mormântul Soldatului Necunoscut pentru a depune o coroană de flori, Putin părea să meargă cu un pas greu, ca și cum ar fi încercat să mascheze o ușoară șchiopătare.

Aceste noi indicii întăresc zvonurile persistente din utltima vreme, că Putin nu se simte bine și că sănătatea lui s-a înrăutățit în timpul războiului.

Încarcă mai mult
Load More In Externe

Vezi Și

Prezentă la pelerinajul de la Șumuleu Ciuc, președinta Ungariei, Katalin Novák a postat pe Facebook un clip cu imnul secuiesc și mesaje provocatoare

Prezentă la pelerinajul de la Șumuleu Ciuc, președinta Ungariei, Katalin Novák a postat pe…