Acasă Externe O mașină a intrat în plin în sute de oameni, într-o zonă populată din Berlin, cel puțin o persoană a decedat, zeci de răniți

O mașină a intrat în plin în sute de oameni, într-o zonă populată din Berlin, cel puțin o persoană a decedat, zeci de răniți

0
66

Un şofer, a intrat cu maşina într-o mulţime de oameni în vestul Berlinului. Incidentul s-a soldat cu cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi. Potrivit primelor informaţii, citate de Reuters, ar fi vorba despre aproximativ 30 de persoane lovite, a relatat miercuri postul public german rbb24.

Un nou atac terorist la Berlin? O mașină a intrat într-o mulțime de oameni, cu cel puțin 30 de răniți, în Berlin, Germania.

Potrivit primelor informații, mașina a intrat în plin și s-a izbit de un grup de oameni în fața aflați în fața unui magazin universal. În urma impactului violent, cel puțin o persoană a murit mort și alte 30 au fost rănite. Masacrul s-a întâmplat în Rankestrasse din Charlottenburg, Berlin.

Tragedia de azi a avut loc chiar lângă Breitscheidplatz, principalul cartier comercial care a fost scena atacului din 2016 la piața de Crăciun, în care 11 persoane au fost ucise.

Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni. Nu se știe încă dacă este vorba de un act accidental sau de un act intenționat. Serviciile de urgență îl rețin pe bărbatul despre care se spune că ar fi condus la fața locului.”, au menționat autoritățile germane.

Clipe de panică în Germania. O maşină a ieşit de pe carosabil şi a izbit în plin mai mulţi pietoni, într-o zonă aglomerată din Berlin, la intersecția a două străzi din cartierul Charlottenburg. Potrivit primelor informaţii, un om a murit, iar aproximativ 30 de persoane au fost rănite. O anchetă este în curs de desfăşurare la faţa locului, iar în acest moment este neclar dacă şoferul a intrat în mulţime intenţionat, ori a pierdut controlul autoturismului Renault Clio. Bărbatul aflat la volan a fost reţinut de poliţiştii germani.

Incidentul a avut loc în apropierea locului unde s-a petrecu atacul mortal de pe 19 decembrie 2016, când Anis Amri, un solicitant de azil tunisian cu legături islamiste, a furat un camion, l-a omorât pe şofer, iar apoi a intrat cu vehiculul într-un târg de Crăciun, la Berlin, ucigând 11 persoane şi rănind alte zeci de persoane.

Potrivit Associated Press, purtătorul de cuvânt al poliției din Berlin, Martin Dams, a declarat că incidentul a avut loc lângă popularul bulevard comercial Kurfuerstendamm, aflat în vestul capitalei germane.

El a spus că presupusul șofer al vehiculului a fost reținut.

Incidentul a avut loc în apropierea locului unde s-a petrecu atacul mortal de pe 19 decembrie 2016, când Anis Amri, un solicitant de azil tunisian cu legături islamiste, a furat un camion, l-a omorât pe şofer, iar apoi a intrat cu vehiculul într-un târg de Crăciun, la Berlin, ucigând 11 persoane şi rănind alte zeci de persoane.Încarcă mai mult
Load More In Externe

Vezi Și

Colonelul Vadim Zimin, cel care îi căra ”servieta nucleară” lui Putin, a fost găsit împușcat în cap în locuinţa sa

Încă un incident cel puțin dubios a avut loc în Rusia, Vadim Zimin, colonelul care îi căra…