Acasă Externe Proteste anti carantină, Michigan USA

Proteste anti carantină, Michigan USA

0
1
577

Pentru că în democrația autentică a Americii, nu merge chiar atât de ușor cu restrângerea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum merge prin alte țări, unde democrația este doar mimată!

Membrii a două asociaţii din Michigan au organizat un protest împotriva măsurilor de izolare, la care au participat inclusiv oameni înarmaţi cu arme de vânătoare.

Operaţiunea Ambuteiajul” (Operation Gridlock), organizată de Coaliţia Conservatoare din Michigan şi Fundaţia pentru Libertate din Michigan, a strâns o mulţime de oameni la volan, care au blocat traficul în centrul oraşului Lansing, capitala statului Michigan.

Oamenii sunt nemulţumiţi că afacerile din toate domeniile se închid sau trimit angajaţii în somaj şi sunt speriaţi de ceea ce se va întâmpla dacă economia nu reporneşte la capacitate normală imediat.

Lucrez la Ford Motor Company şi fabrica s-a închis. Înţeleg cât de importantă este lupta cu virusul, dar deja am ajuns într-un punct în care închidem prea multe afaceri„, a spus un protestatar pentru postul de televiziune local WILX.

Guvernatorul Gretchen Whitmer a prelungit săptămâna trecută ordinele de izolare, până la 30 aprilie, cel mai devreme, şi chiar a adăugat restricţii noi, cum ar fi interzicerea vizitelor, în afara cazului în care este vorba de acordarea de îngrijiri persoanelor care au nevoie sau de a lăsa un copil în grija unui cunoscut sau familiei.

Michigan a înregistrat peste 28.000 de cazuri de COVID 19, al patrulea stat din SUA ca număr de infectări, şi este pe locul trei în clasamentul victimelor, peste 1900, conform raportărilor făcute de Johns Hopkins University.

Încarcă mai mult
Load More In Externe
Comments are closed.

Vezi Și

Dictatorul rus și cel chinez, întâlnire de stat și de fast la Beijing, Xi Jinping îi transmite lui Putin, că Rusia şi China ”vor apăra dreptatea în lume”

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Preşedintele rus Vladimir Putin, a sos…