Acasă Externe Spania depășește China la decesele provocate de coronavirus

Spania depășește China la decesele provocate de coronavirus

0
0
528

Spania a depășit China și a devenit a doua țară din lume la numărul deceselor provocate de noul coronavirus, bilanțul din această țară ridicându-se la 3.434, potrivit Ministerului Sănătății de la Madrid.

În Spania au fost înregistrate 738 de decese cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore, bilanțul ajungând la 3.434 de morți, potrivit autorităților de la Madrid.

Astfel, Spania devine al doilea cel mai grav afectat stat din lume, după Italia, unde bilanțul se ridica la 6.820 de decese.

Ministerul spaniol al Sănătății a anunțat un număr total de infectări de 47.610, reprezentând o creștere de 20% în ultimele 24 de ore.

Din totalul de infectări, 3166 de persoane sunt internate la terapie intensivă, în timp ce alte 5376 au fost externate.

Guvernul speră că până la finalul săptămânii să fie simțită o evoluție pozitivă ca urmare a izolării instaurate la nivel național.

De asemenea, și lipsa echipamentelor medicale a devenit o problemă majoră, medicii începând să se protejeze cu material impermeabile și cu pungi din plastic.

Încarcă mai mult
Load More In Externe
Comments are closed.

Vezi Și

Joe Biden critică mandatul de arestare împotriva premierului Netanyahu și reafirmă sprijinul ”necondiționat” pentru Israel: ”Este scandalos”

Facebook 12 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Preşedintele american Joe Biden, a …