Acasă Incendiar Candidata Alianţei PNL-USR la sectorul 4 conduce în stare de ebrietate şi trece pe roşu

Candidata Alianţei PNL-USR la sectorul 4 conduce în stare de ebrietate şi trece pe roşu

0
0
562

Simona Spătaru, candidata propusă de Dacian Cioloş pentru sectorul 4, a fost surprinsă de paparazzi, în două sesiuni diferite de consum bere+vin, la şedinţa de partid de pe terasa Trattoriei Borghese, în apropierea Orăşelului Copiilor.

Alegerile locale își vor afla săptămâna viitoare marii câștigători. Mulți dintre candidați, necunoscuți până de curând electoratului, încearcă să-și seducă votanții cu proiecte zgomotoase. Este și cazul Simonei Spătaru, candidatul pe care PNL și USR PLUS l-au ”aruncat” în luptă pentru Primăria Sectorului 4. Conform propriilor declarații și sloganului de campanie, avocata de 41 de ani și-a propus să construiască ”noul București” și e convinsă că ”Fără hoție ajungem departe”.

Până când bucureștenii din sectorul 4 vor merge la urne, Simona Spătaru și echipa ei de campanie au strâns rândurile pentru a juca așa-zisa carte câștigătoare. Și unde poți strânge rândurile într-o echipă dacă nu la restaurant?! Ca într-un adevărat ritual, avocata și membrii staff-ului de campaniei au pus țara, pardon, sectorul la cale la Trattoria Borghese, un restaurant din zona Orăselului Copiilor – Brâncoveanu. E ”fieful” de campanie al candidatei USR-PLUS.

Atmosfera destinsă în care s-au desfășurat de fiecare dată ”ședințele de partid” demonstrează relația sudată pe care Spătaru o are cu apropiații din ”staff”, iar ”Noul București” despre care vorbește candidata de la 4 a primit deja prima ”cărămidă”, stropită din belșug fie cu bere, fie cu vin. Căci prima ”ședință”– cel puțin de când avem noi imaginile – a avut loc pe 11 august, în jurul orei 20.30, iar a doua pe 19 august, la 22.30. De fiecare dată, Simona Spătaru și-a convocat echipa pe terasă, acolo unde au stabilit strategia de campanie printre sticle de bere și vin. Și nici ”șefa” n-a stat departe de alcool.

Cine a spus că adevărul se află în vin se află într-o eroare capitală, fiindcă Simona Spătaru arată contracandidaților – după cum se poate constata în înregistrarea video prezentată, în exclusivitate, de GÂNDUL – că poate descifra viitorul politic chiar și în spuma berii, cu atât mai mult atunci când se află alături de echipa sa. ”Are încredere în oameni. Oamenii fac locul și încrederea este cimentul care ține la un loc un o comunitate”, se menționează pe pagina de prezentare a Simonei Spătaru, iar realitatea de pe terasa respectivă susține prezentarea.

Așadar, prima dată, candidata la Primăria a golit o bere Azuga (din sticlă, profesionist), iar a doua oară s-a ”reprofilat” pe vin. Altfel curg discuțiile în fața unei sticle sau a unui pahar. Și nu doar discuțiile, dar parcă altfel poți urca la volan, cu mai mult curaj. Așa s-au succedat lucrurile după prima întâlnire, când Simona Spătaru s-a retras de la masă și a plecat cu mașina de la local.

Dar despre ”abilitățile” ei automobilistice sunt mult mai multe de povestit. Iar imaginile (fotografii & filmări) pe care vi le prezentăm în exclusivitate au surprins-o ”în flagrant”. Pe 18 august, în jurul orei 14.00, candidata de la 4 n-a ținut cont de linia continuă și a întors mașina fără să-i pese de ceeea ce ar putea urma. Apoi, pe 9, 10, 11 septembrie, a trecut nestingherită pe culoarea roșie a semaforului ca și cum acesta nici n-ar fi existat. Practic, ”șefa” demonstrează că nu se supune niciunei reguli, lucru normal pentru un posibil viitor primar, nu?

Se poate observa în plus, pe parcursul mai multor zile, că avocata de 41 de ani este de-a dreptul ”spumoasă” (ca o bere!) la volan, motiv pentru care l-ar face invidios până și pe celebrul Titi Aur.

Candidata PNL – USR – PLUS la Primăria Sectorului 4 reușește să încalce toate regulile de circulație, trecând cu nonșalanță nu numai peste 5-6 semafoare roșii sau întorcând pe linie continuă, ci intrând pe ”interzis” și, nu în ultimul rând, parcând taman pe trecerea de pietoni și punând ”avariile”. Cu adevărat noul tip de politician…

În astfel de condiții, proiectele viitoare ale Simonei Spătaru ar putea fi completate cu ușurință prin măsuri specifice și… liberale.

• Lărgirea bulevardelor din Sectorul 4 – și nu numai, eventual, printr-o colaborare susținută cu ceilalți posibili primari ai sectoarelor Capitalei -, astfel încât să existe loc pentru manevrele teribiliste atât de îndrăgite de Simona Spătaru.
• Eliminarea rapidă a tuturor semafoarelor roșii, tocmai pentru ca drumul către ”Noul București” să nu mai cunoască niciun obstacol insignifiant.
• Desființarea liniei continue, un alt PLUS adus circulației din Capitală și, firește, perfectibilului Cod Rutier.
• Transformarea într-o tristă amintire a ”sensului interzis”.
• Dreptul fiecărui șofer – indiferent de culoarea politică – de a parca pe trecerea de pietoni.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar
Comments are closed.

Vezi Și

După tragedia de la Ferma Dacilor, din Prahova, cu șase persoane decedate, printre care și un copil, DNA redeschide tardiv dosarul autorizaţiei

Facebook 3 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ferma Dacilor distrusă de un incendi…