Acasă Incendiar Clotilde Armand şi soţul, surprinși la locul numărării voturilor, la alegerile locale de la Sectorul 1

Clotilde Armand şi soţul, surprinși la locul numărării voturilor, la alegerile locale de la Sectorul 1

1
2,623

Clotilde Armand şi soţul, surprinşi la locul numărării voturilor de la alegerile locale de pe 27 septembrie 2020. Cei doi au fost surprinşi chiar la locul numărării voturilor.. De altfel, apar noi informaţii din ancheta fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1. Polițiștii au terminat de renumărat voturile. Tabelelel cu toate cifrele vor ajunge la procurori. De mâine începe confruntarea documentelor.

Avocatul lui Dan Tudorache a avut o primă reacţie după apariţia acestor imagini. Mihai Drăgan spune că Clotilde Armand a încălcat toate legile şi chiar dacă aceasta avea voie să fie prezentă în secţiile unde se numărau voturile, soţul său însă nu avea voie.

Căuta acelaşi lucru ca Dan Barna şi cei de la USR cu sacii în spate. Ea e primăriţa FAKE care a încălcat toate legile. Domnul respectiv nu avea ce să caute acolo. Jandarmii au deschis calea celor care au fugit de la faţa locului. Jandarmii urmează să fie audiaţi. Sunt revoltat de faptul că a durat atât. Nu aveam voie săs tăm cu un primar aşa un an de zile. Nu cred că mai e important rezultatul votului la acest moment. Acele voturi au fost manipulate. În mod clar nu mai reflectă situaţia clară. La numărarea PNL şi PSD, Dan Tudorache a câştigat. În procesele verbale mâzgălite demonstrează că a fost un vot măsluit. Pentru mine e fraudă la vot. Eu zic că postul de primar e vacant încă din 27 septembrie.”, a spus Mihai Drăgan.

Avocatul Mihai Drăgan a mai precizat, în umră cu două săptămâni, că nu poate prezenta date din dosarul fraudării alegerilor la Primăria Sectorului 1 din cauza condiţiilor puse de Secţia Specială.

La SIIJ ni s-a condiţionat punerea la dispoziţie a documentelor de o clauză de confidenţialitate, să nu punem la dispoziţia presei sau altor persoane documente din dosar. Procurorul s-a prevalat de acest aspect”, a mai spus apărătorul lui Dan Tudorache.

Dan Tudorache, ar fi câștigat alegerile cu 1.700 de voturi avans față de Clotilde Armand, dar există încă o problemă majoră în calea stabilirii învingătorului, anume faptul că peste 1.000 de buletine de vot ar fi dispărut fără urmă.

Conform datelor AEP, la alegerile din septembrie 2010 pentru funcţia de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS, a câştigat scrutinul cu 40,94%, respectiv 36.455 de voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a întrunit 39,81%, reprezentând 35.451 de voturi.


Încarcă mai mult
Load More In Incendiar

Vezi Și

Premierul penal Cîțu, amenință că îi va pârî pe cei de la USR-PLUS și AUR, partenerilor europeni și americani: ”O alianță toxică”

Premierul Florin Cîțu, a amenințat vineri, că le va spune liderilor europeni și parteneril…