Acasă Incendiar Da domnule președinte: ”Cum le explicați oamenilor că sprijiniți un guvern care minte mai rău decât la Colectiv?”

Da domnule președinte: ”Cum le explicați oamenilor că sprijiniți un guvern care minte mai rău decât la Colectiv?”

0
0
1,421

Da domnule președinte, cum le explicați oamenilor că sprijiniți un guvern care minte mai rău decât la Colectiv? Mai țineți minte #Colectiv? ”A fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să demisioneze!” Nimic? Liniște? Poate ne și explicați prin viu grai în următoarea șezătoare de presă, căci altfel cu PESEDE ați început să fiți destul de dibaci. Când vă fin întrebări servite la fileu, că tot vă place tenisul, parcă nu pasați întrebarea spre alte instituții…

Atunci când aveați gura plină de PESEDE, atunci vă venea rânjetul mai la îndemână, cum…acum nu vă mai vine a rânji a aroganță și sfidare?

Ce a răspuns Klaus Iohannis când a fost întrebat de Libertatea de ce susține un guvern care minte mai rău ca Guvernul Ponta la Colectiv în legătură cu infecțiile nosocomiale

Corespondentul Libertatea la Cotroceni, Dan Duca, l-a întrebat pe președintele Klaus Iohannis, în conferința de azi, cum explică faptul că acesta susține un guvern ce ascunde infecțiile nosocomiale de la decesele COVID mai rău decât o făcea Guvernul Ponta, după tragedia de la Colectiv. Întrebarea a fost pusă după ce Libertatea a primit un răspuns de la Ministerul Sănătăţii şi INSP conform căruia, de la începutul pandemiei şi până în prezent, DSP-urile nu au raportat nici un caz de infecţie asociată asistenţei medicale la pacienți diagnosticați cu Covid-19.

Domnule președinte, la Colectiv, Guvernul Ponta a plecat pentru că a mințit că-i poate trata pe pacienți, ascunzând infecțiile nosocomiale. Guvernul Orban raportează mai puține infecții nosocomiale decât Guvernul Ponta, mai exact niciuna. Cum le explicați oamenilor că sprijiniți un guvern care minte mai rău decât la Colectiv?

Voi cere o informare la Minsiterul Sănătății și apoi vedem de ce s-a raportat zero. Mi se pare cel puțin ciudat, în condițiile în care s-au luat măsuri de îmbunătățire a situației. Voi cere o explicație pentru asta”, a răspuns președintele.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar
Comments are closed.

Vezi Și

După tragedia de la Ferma Dacilor, din Prahova, cu șase persoane decedate, printre care și un copil, DNA redeschide tardiv dosarul autorizaţiei

Facebook 3 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ferma Dacilor distrusă de un incendi…