Acasă Incendiar De ce a plecat senatoarea Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea

De ce a plecat senatoarea Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea

0
578

Diana Șoșoacă, a fost pusă la punct Luni seara în emisiunea ”Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea, motiv pentru care, a părăsit platoul emisiunii în cadrul căreia era invitată. Totul s-a întâmplat după ce moderatorul emisiunii i-a atras atenția senatoarei că dă dovadă de lipsă de politețe față de ceilalți invitați.

Senatoarea AUR a fost invitată în cursul serii de ieri în emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată la Mihai Gâdea, la Antena3. Alături de ea s-au aflat mai mulți medici și jurnaliști, fiecare dintre aceștia, exprimându-și părerile referitoare la subiectele dezbătute.

Cu toate acestea, Diana Șoșoacă, binecunoscută pentru intervențiile sale vulcanice, a încercat să intervină în timpul discursului altor colegi de platou, atunci când a fost în dezacord cu aceștia.

Un asemenea moment a avut loc în timp ce jurnalistul Vlad Curea încerca să răspundă la o întrebare adresată chiar de Diana Șoșoacă cu privire la efectele secundare ale vaccinului și la asumarea acestora de pacient.

Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a explicat Mirel Curea.

Pe măsură ce jurnalistul venea cu argumente pro, Diana Șoșoacă a găsit de bun augur să îl întrerupă în repetate rânduri cu scopul de a-l intimida și de a-l abate de la discursul său hotărât.

Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”, a întrebat Diana Şoşoacă, în timp ce Mirel Curea a răspuns la întrebare, nemulțumind-o pe interlocutoare.

Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?”, a răspuns aceasta.

Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”, a replicat din nou jurnalistul.

După dialogul tensionat dintre cei doi, Diana Șoșoacă a adoptat o atitudine nepotrivită, întorcându-se cu spatele către Mirel Curea şi îndreptându-și atenția către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi și ei în platoul emisiunii.

Din respect pentru toți invitații săi, Mihai Gâdea s-a simțit obligat să-i atragă atenția senatoarei AUR cu privire la modul indisciplinat în care acționează în raport cu colegii săi din platou. Acesta a avertizat-o pe Diana Șoșoacă că îi va opri microfonul dacă nu respectă părerile și intervențiile colegilor.

Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, a transmis Mihai Gâdea.

Aparent neintimidată, Diana Șoșoacă i-a răspuns lui Mihai Gâdea că venirea ei în emisiune are ca scop aflarea mai multor informații, astfel că atitudinea ei este una perfect normală.

Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”, a replicat politicianul.

La scurt timp, Mihai Gâdea a amenințat-o pe Diana Șoșoacă că îi oprește microfonul, moment în care senatoarea AUR s-a considerat victima unui abuz emotional, părăsind platoul.

Redăm integral dialogul Mihai Gâdea-Diana Șoșoacă:

Mihai Gâdea: Dna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.
Diana Şoşoacă (către medici): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?
Mihai Gâdea: Doamna senator!
Diana Şoşoacă: Da. Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?
Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.
Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.
Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.
Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.
Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…
Mihai Gâdea: Da, doamna senator.
Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.
Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt)
Mihai Gâdea: Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.
Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.
Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

Încarcă mai mult
Load More In Incendiar

Vezi Și

La aproape un an de la Incendiu iscat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași, unitatea a fumegat din nou

La aproape un an de la ultimul incendiu, a fost alertă la Spitalul de Copii Sf. Maria din …